Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

UP: Zaštitna ograda ispred Cetinjskog manastira postavlja se posljednje dvije godine

Na osnovu bezbjednosnih procjena, postavljani su i kordoni policije u cilju očuvanja stabilnog javnog reda i mira

Zaštitna ograda na Cetinju ispred Cetinjskog manastira na Badnji dan 6. januara nije prvi put postavljena ove godine, saopšteno je iz Uprave policije.

Zaštitna ograda se, kako navode, postavlja posljednje dvije godine.

”Kao što je javnosti poznato ranijih godina, na osnovu bezbjednosnih procjena, postavljani su i kordoni policije u cilju očuvanja stabilnog javnog reda i mira”, dodaju iz UP.

Ističu da s obzirom na bezbjednosne procjene u odnosu na događaje koji se održavaju svake godine 6. januara, odnosno nalaganje badnjaka dvije vjerske zajednice, Uprava policije preduzima aktivnosti na sprečavanju vršenja krivičnih djela i očuvanju stabilnog javnog reda i mira.

”Uprava policije svoje aktivnosti preduzima u skladu sa zakonom a svakako ne po nalozima bilo kog političkog ili drugog subjekta. Crnogorska policija će u svim situacijama zakonito i profesionalno reagovati kako bi obezbijedila dosljednu primjenu zakona i očuvala stabilan javni red i mir”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
08.01.2021-20:36 20:36

Lazete kao PSI da je bilo odrade na takozvanoj “liniji razdvajanja” vjernika CPC i svetosavske marve,nego je stojao kordon interventnog voda i moram reci da su bili korekni uvijek,a vi “glavesine”ne sirite lazi da bi se pridvorili “ljudsko velicini” sefu svega i svacega.