UP: Uhapšen muškarac, osumnjičen da je dodirivao desetogodišnju djevojčicu

Policija je juče dobila operativni podatak da je ovo krivično djelo počinjeno 27.marta nakon čega je preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi utvrdila sve činjenice, identifikovala osumnjičeno lice i zaštitila maloljetnu žrtvu

Službenici Uprave policije uhapsili su R.R, zbog osnovane sumnje da je, na štetu desetogodišnje djevojčice, počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je R.R. zloupotrijebio poznanstvo sa maloljetnicom, nagovorio je da zajedno pođu iza jednog zatvorenog poslovnog objekta, gdje je dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela.

Policija je juče dobila operativni podatak da je ovo krivično djelo počinjeno 27.marta, nakon čega je preduzela sve aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi utvrdila sve činjenice, identifikovala osumnjičeno lice i zaštitila maloljetnu žrtvu.

“Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo”, piše u saopšenju policije.

Zbog zaštite identiteta i integriteta maloljetne žrtve, Uprava policije neće saopštiti u kojem gradu se događaj desio, inicijale djevojčice, kao ni ostale detalje koji bi mogli ukazati na identitet ovog maloljetnog lica.

Komentari

avatar