Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Ulica Braće Ribar dobila novi izgled

Gradonačelnik Ivan Vuković, sa saradnicima, obišao je pomenute radove i istakao da je Ulica Braće Ribar jedna od najznačajnijih saobraćajnica u mjesnoj zajednici Konik, da je zadovoljan onim što je urađeno u drugoj fazi na dužini od 340m i podsjetio da je u okviru prve faze rekonstruisano preko 500m

Radovi na temeljnoj rekonstrukciji drugog dijela Ulice Braće Ribar na Koniku uspješno su završeni, čime je ova važna saobraćajnica dobila novi izgled i funkciju na dužini od blizu jednog kilometra, imajući u vidu radove koji su izvedeni u prvoj fazi, saopšteno je iz PG biroa.

Gradonačelnik Ivan Vuković, sa saradnicima, obišao je pomenute radove i istakao da je Ulica Braće Ribar jedna od najznačajnijih saobraćajnica u mjesnoj zajednici Konik, da je zadovoljan onim što je urađeno u drugoj fazi na dužini od 340m i podsjetio da je u okviru prve faze rekonstruisano preko 500m.

“Ova ulica je dobila svu neophodnu infrastrukturu, a naši građani koji žive u ovom dijelu grada značajno bolje uslove za život. Ovo je samo jedna od brojnih investicija koju je gradska uprava realizovala na teritoriji MZ Konik. Nije bilo davno kada smo predali na upotrebu rekonstruisanu Ulicu Husinskih rudara, opet jednu od najvažnijih ulica u ovom dijelu grada. Prethodno smo rekonstruisali Ulicu 8.crnogorske brigade u blizini osnovne škole, a nedavno završili temeljnu sanaciju Ulice Georgija Dimitrova”, rekao je on.

Vuković je podsjetio i na izgradnju skoro 4km fekalne kanalizacije, novi vodovod, temeljno obnovljenu rasvjetu, novi park, te činjenicu da Koničani danas koriste nove autobuse.

“Sve ovo svjedoči o tome da smo značajno unaprijedili kvalitet života za više hiljada ljudi koji žive u ovom dijelu Podgorice i ja sam veoma zadovoljan zbog toga i sudeći po načinu na koji smo danas dočekani, naši sugrađani su veoma zahvalni na tome”, istakao je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve