Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

Uhapšena osumnjičena za pokušaj ubistva u Podgorici, izbola partnera

Sa događajem i preduzetim radnjama upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.F. uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju

Podgorička policija uhapsila je juče M.F. (45) zbog sumnje da je pokušala da ubije partnera A.G. (41), saopšteno je Uprave policije Crne Gore.

„Juče oko 15.00 časova u prostorije Kliničkog centra Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći pristupio je A.G. (41) sa povredom u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša. Policijski službenici preduzeli su mjere i radnje iz svoje nadležnosti i došli do saznanja koja su ukazivala da je lice mjesta ovog događaja na adresi u Bulevaru Ivana Crnojevića gdje oštećeni stanuje sa svojom emotivnom partnerkom M.F. (45)“, kazalu su iz policije.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj, izuzeti su određeni tragovi i predmeti, od M.F. su prikupljena obavještenja na zapisnik, te je odvedena i na ukazivanje ljekarske pomoći.

Sa događajem i preduzetim radnjama upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.F. uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve