Srijeda, 22 Marta, 2023
Rubrika:

Uhapšen Podgoričanin kod kojeg je pronađen kokain

''Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, te je po njegovom nalogu N.T. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika''

Podgoričanin N.T. (20) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. Policija je kod N.T. pronašla 24 grama kokaina te daljim pretresom prostorijama u kojima boravi nađeno je još 3.4 grama tog narkotika, saopštila je Uprava policije.

“U cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, pripadnici podgoričke policije su juče u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici kontrolisali N.T. (20). Kod njega je pronađeno pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain, ukupne mase oko 24 grama”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Nakon toga, kako se navodi,  policija je u stanu u kojem boravi N.T. pronašla i oduzela šest manjih pvc pakovanja sa praškastom materijom za koju se se sumnja da je kokain ukupne težine 3,53 grama.

“Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, te je po njegovom nalogu N.T. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. N.T. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve