Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Uhapšen osumnjičeni za pljačku 9.500 eura i oduzimanje sedam vozila

N.Đ. je, kako se sumnja, iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su, sprovodeći zajedničku aktivnost identifikovali, locirali i uhapsili N.Đ. (39) koji se sumnjiči za dva razbojništva i sedam oduzimanja vozila na teritoriji Podgorice i Herceg Novog.

“N.Đ. (39) je u Podgorici, kako se sumnja, u šest navrata izvršio oduzimanje vozila od oštećenih lica od 1. do 14. marta, dok je jedno krivično djelo oduzimanje vozila izvršio na teritoriji Herceg Novog u ovom periodu. Takođe, sumnjiči se i za dva razbojništva u Herceg Novom, izvršena u januaru na štetu jednog maloprodajnog objekta u Igalu i poslovnice Pošte Crne Gore u Kumboru”, navodi policija.

N.Đ. je, kako se sumnja, iz maloprodajnog objekta u Igalu otuđio 8.000 eura, dok je iz poslovnice Pošte otuđio 1.500 eura.

“Identifikovan je, uhapšen i danas će biti priveden postupajućim tužiocima na dalju nadležnost zbog sumnje da je izvršio krivična djela razbojništvo i oduzimanje vozila”, ističe policija.

Vozila su pronađena i vraćena vlasnicima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve