Petak, 31 Marta, 2023
Rubrika:

Udruženje za podršku Roma i Egipćana realizuje program mentorstva u Beranama

Izvršni direktor ove NVO Sultan Beća istakao je značajnom saradnju sa školom Radomir Mitrović koja je prepoznata kao škola u kojoj se već 2 decenije školuju pripadnici RE populacije

NVO ,,Udruženje za podršku Roma i Egipćana,, iz Berana potpisalo je ugovor sa pet mentora – nastavnika iz JU OŠ ,,Radomir Mitrović,, iz Berana, koji će u drugom polugođu raditi sa učenicima RE populacije koji pohađaju 9. razred.

“Program mentorstva realizuje se u okviru projekta ,,Pozitivnim mjerama za socijalnu inkluziju Roma i Egipćana u Beranama,, koji sprovodi NVO ,,Udruženje za podršku Roma i Egipćana,, iz Berana, a finansira Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava”, navodi se u saopštenju.

Izvršni direktor ove NVO Sultan Beća istakao je značajnom saradnju sa školom Radomir Mitrović koja je prepoznata kao škola u kojoj se već 2 decenije školuju pripadnici RE populacije.

“Raduje nas da je naš projekat započeo sa programom mentorstva. U okviru ovog projekta, učenicima RE populacije 9.razreda će se pružati podrška tokom pet mjeseci”, istakao je Beća.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve