Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

UDG upisuje 14. generaciju studenata

Univerzitet Donja Gorica od utorka, 30. juna, upisuje 14. generaciju studenata na 12 fakultetskih jedinica. Upis će, kako su naveli, trajati do 2. jula, a dokumentacija se može podnijeti u zgradi Univerziteta i elektronskim putem.

Univerzitet Donja Gorica od utorka, 30. juna, upisuje 14. generaciju studenata na 12 fakultetskih jedinica. Upis će, kako su naveli, trajati do 2. jula, a dokumentacija se može podnijeti u zgradi Univerziteta i elektronskim putem.

UDG

Prilikom upisa, pored potrebnih dokumenata, kadidati i kandidatkinje su u obavezi da popune prijavni formular (formular za bodovanje).

“Kandidati i kandidatkinje koji dolaze u zgradu da predaju dokumentaciju, ukoliko ne popune prijavni formular elektronskim putem, isti mogu odštampati i ručno popuniti. Formular se može naći na sajtu. Tako popunjen formular, kandidati i kandidatkinje donose zajedno sa ostatkom dokumentacije. Dodatno, kandidati i kandidatkinje mogu formular dobiti i u prostorijama Univerziteta i tu ga popuniti. Kandidati i kandidatkinje koji predaju dokumentaciju dolaskom u zgradu Univerziteta, moraju nositi zaštitne maske, dezinfikovati ruke na ulazu i održavati fizičku distancu”, navode iz UDG-a.

“Kandidati i kandidatkinje koji elektronskim putem predaju dokumentaciju, ukoliko ne popune prijavni formular elektronskim putem, isti mogu odštampati i ručno popuniti. Formular se može naći na sajtu .Tako popunjen formular, kandidati i kandidatkinje skeniraju zajedno sa ostalim dokumentima. Kandidati i kandidatkinje koji se na konkurs prijavljuju elektronskim putem, prijavljuju se putem e-maila, i to slanjem svih skeniranih dokumenata koja su navedena u daljem tekstu ovog Konkursa, na adresu [email protected]. Prilikom slanja maila, obavezno je navesti kontakt telefon. Svi kandidati i kandidatkinje koji budu primljeni su u obavezi da dostave originalna dokumenta, dok će instrukcije za dostavljanje original dokumentacije biti poslate na e-mail adresu kandidata ili kandidatkinje”, dodaju iz UDG-a.

Dokumentacija koja se podnosi, lično ili skenirana elektronski, je:

Popunjeni formular za bodovanje (može se popuniti elektronski, preuzeti sa sajta ili popuniti u prostorijama Univerziteta na dan upisa)
Svjedočanstva iz četiri razreda srednje škole
Diploma o položenom završnom, odnosno stručnom ispitu
Diploma Luča
Izvod iz matične knjige rođenih ili fotokopija lične karte
Fotografija (kao za lična dokumenta, a ako se predaje lično, potrebno je dostaviti dvije fotografije).
Ističu da dobitnici diplome Luča I i Luča II imaju besplatnu školarinu. Visina školarine za drugo dijete iz porodice koje upisuje UDG je 20% niža. Treće i svako sljedeće dijete iz porodice ne plaća školarinu.

Upis će biti organizovan na 12 fakultetskih jedinica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve