Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

U toku pripreme za ustoličenje, Cetinjski manastir obezbjeđuje policija

Prema najavi iz Mitropolije crnogorsko-primorske, čin ustoličenje trebalo bi da počne u nedjelju, u 8 sati, svetom arhijerejskom liturgijom koju će služiti patrijarh srpski Porfirije

Mitropolija crnogorsko-primorska priprema se za čin ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Ispred tog vjerskog objekta na Cetinju nasložene su ograde koje se tu nalaze već dva dana, a manastir obezbjeđuje i policija.


Podsjećamo, Komunalna policija Prijestonice Cetinje intervenisala je u srijedu tražeći da se uputi zahtjev za postavljanje ograde oko Cetinjskog manastira.

Kako je prenio RTV Cetinje, organizator mora tražiti saglasnost za postavljanje zaštitne ograde, Ukoliko se ne uputi zahtjev, ili se ne odobri postavljanje ograde, ona će morati biti uklonjena.

Prema najavi iz Mitropolije crnogorsko-primorske, čin ustoličenje trebalo bi da počne u nedjelju, u 8 sati, svetom arhijerejskom liturgijom koju će služiti patrijarh srpski Porfirije.

Nakon ustoličenje, biće organizovan ručan u Šipčaniku za više stotina zvanica.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
03.09.2021-18:29 18:29

Samo iz ciste radoznalosti pitam, ko ce obezbedjivati put izmedju Podgorice i Cetinja i koliko hiljada policajaaca treba da taj put 100% osiguraju. Ima li mozda ikakve sanse da se kojim slucajem ne desi neki veci odron i blokira tu dionicu. Hoce li ono smece Dritan mozda u tom slucaju da naruci helikoptere da dalje prevezu VIP goste koji su naumili da dodju na festu ??