U petak počinje regionalni kamp za mlade preduzetnike, koji Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis organizuje u saradnji sa Naučno tehnološkim parkom Čačak, DELI – kreativnim prostorom za djelovanje iz Niša, Tehnološkim parkom INTERA iz Mostara i Naučno tehnološkim parkom Crne Gore, u periodu od 18. do 21. oktobra 2019. godine na Vučju u Nikšiću.

Motivisani uspješno realizovanim aktivnostima koje Tehnopolis sprovodi u cilju promocije i razvoja preduzetništva, gdje poseban akcenat stavljamo na mlade ljude, te pozitivnim iskustvom sa prethodnog Kampa, ove godine organizujemo Regionalni kamp na kojem će učestvovati studenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Među predavačima se nalaze eminentni stručnjaci, ali i mladi uspješni preduzetnici: Velibor Bošković, Vedran Šimunović, Antonije Pušić (Rambo Amadeus), Ratko Bataković, Vanja Zorić Šundić, Ana Simonović, Milan Babić, Nenad Stojanović, Bojana Perović, Mirsad Hadžalić, Darko Ivanović, Nebojša Krsmanović, Blažo Crvenica, Bojan Tešić i Mladen Marković. Takođe, u neformalnom dijelu studenti će dobiti mogućnost da razmjene iskustva sa svim našim predavačima.

Regionalni kamp za mlade preduzetnike svečano će otvoriti zvanični predstavnici i partneri iz regiona.

Značaj ovog događaja i efekte koje ćemo ostvariti zajedničkim djelovanjem na razvoj preduzetništva kod mladih prepoznala je Coca-Cola HBC Crna Gora, koja je generalni sponzor Kampa.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve