Službenici Uprave policije su u Kotoru juče uhapsili P.M. iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je navedeno, radi se o bezbjednosno interesantnoj osobi.

“Naime, službenici kotorske policije su juče oko 15,10 časova, u blizini službenog parking prostora Odjeljenja bezbjednosti Kotor, uočili lice koje osmatra objekat i parking prostor.

Ovo lice je legitimisano i pregledano od strane policijskih službenika kojom prilikom je kod njega pronađen pištolj Češka zbrojovka „CZP – 07“ u ilegalnom posjedu sa udaračem u zadnjem položaju, spreman za upotrebu. Pištolj je izbrušenog fabričkog broja sa okvirom u kojem se nalazilo 14 komada municije, kao i jednim komadom municije u samoj cijevi pištolja. Takođe, pronađen je i mobilni telefon sa kripto zaštitom.

Sa navedenim je upoznata viša državna tužiteljka u Podgorici koja je naložila da se P.M. liši slobode, te da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, navodi se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve