U crvenoj zoni u Herceg Novom parking maksimalno dva sata

Uvedena je nova, plava zona u centru Igala (od bivšeg hotela “Tamaris” do “Galeba”) koja je cjenovno naslijedila crvenu zonu, ali bez vremenskog ograničenja parkiranja

U cilju rasterećenja mirujućeg saobraćaja i lakšeg pronalaska parking mjesta, parkiranje u crvenoj zoni u Herceg Novom vremenski je ograničeno na maksimalno dva sata, poručuju iz preduzeća Parking servis Herceg Novi.

Uvedena je nova, plava zona u centru Igala (od bivšeg hotela “Tamaris” do “Galeba”) koja je cjenovno naslijedila crvenu zonu, ali bez vremenskog ograničenja parkiranja.

Do 1. jula 2019. godine biće postavljena i četiri parkomata, a na taj način će biti olakšana plaćanje usluga parkiranja.

Parkomati će biti postavljeni kod Tonsatija, u centru kod Gradske kafane, u X Hercegovačke (magistrala) i u Igalu kod Omladinskog parka.

Ljetnji režim naplate parkiranja važi od 1. juna do 1. oktobra 2019. godine, a cijene su sledeće: I zona, crvena – 0,80 eura sat (vremensko ograničenje dva časa), parking se može platiti porukom na broj 14510; II zona, plava – 0,80 eura sat (bez ograničenja vremena parkiranja), parking se može platiti porukom na broj 14511; III zona, žuta – 0,50 eura sat (bez ograničenja), parking se može platiti porukom na broj 14512 i III zona, žuta – dnevna karta 5,00 eura (od sedam do 24 sata) koja se može uplatiti porukom na broj 14513.

Komentari

avatar