Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

U Budvi povrijeđena dva policajca, uhapšen osumnjičeni

Uhapšen Budvanin, nakon prijetnji sugrađanki burno reagovao na dolazak policije, fizički napao službenika i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole

Dva policajca u Budvi D.P. i L.B. su danas povrijeđena dok su bili na službenoj dužnosti. Zbog sumnje da je napao policajce uhapšen je V.C, saopštila je Uprava policije.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su večeras postupali po prijavi koju je oko 18 časova podnijela ženska osoba A.Š. (26), u kojoj je navela da je na njeno radno mjesto došao V.C. (33) iz Budve i da joj upućuje prijetnje”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija je odmah izašla na lice mjesta, gdje je V.C. policajcima upućivao riječi uvrjedljivog sadržaja, a kojom prilikom je fizički napao službenika D.P. i pokušao da mu izvuče službeni pištolj iz futrole. V.C. je nakon toga, upotrebom sredstava prinude, spriječen u daljem napadu na službenika policije.

“Tokom privođenja u službene prostorije V.C. je pružao otpor, te je na ulazu zgrade udario policajca L.B. koji je  zadobio povredu noge upućen je u Specijalnu bolnicu Risan. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se V.C. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve