Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

U Baru pronađeno oružje i drobilica s manjom količinom marihuane

Prilikom pretresa na jednoj lokaciji pronađene su lovačka puška i pištolj CZ M57 kalibra 7,62 mm, kao i 43 patrona za lovačku pušku i osam komada pištoljske municije. Tužilac se izjasnio da ne postoje elementi krivičnog djela

Policija u Baru je pronašla oružje i drobilicu s manjom količinom droge.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije, izvršili pretres stana i drugih prostorija na tri lokacije u Baru”, saopšteno je iz Uprave policije.

Prilikom pretresa na jednoj lokaciji pronađene su lovačka puška i pištolj CZ M57 kalibra 7,62 mm, kao i 43 patrona za lovačku pušku i osam komada pištoljske municije. Tužilac se izjasnio da ne postoje elementi krivičnog djela.

Prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o oružju izdat je B.O.

Osim toga pretres je izvršen i kod  D.I. (27). Pronađena je i oduzeta drobilica sa manjom količinom tragova biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana.

“Protiv D.I. je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve