Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici odbacilo je krivičnu prijavu koju je novinar Dana Vladimir Otašević podnio protiv službenika MUP-a Mladena Mijatovića zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, saopštilo je Tužilaštvo.

foto Printscreen

Prijava je, kako je saopštila portparolka Osnovnog državnog tužilaštva Milica Mandić, odbačena jer u radnjama Mijatovića “nema bitnih elemenata bića tog krivičnog djela, kao ni bilo kog drugog krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”.

“Odluka Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici biće dostavljena oštećenom V.O. i njegovom punomoćniku sa poukom da na odluku mogu izjaviti pritužbu nadležnom tužilaštvu, odnosno preduzeti gonjenje pred nadležnim sudom. Eventualno postojanje prekršaja u radnjama M.M. biće predmet daljeg preispitivanja ovog tužilaštva”, navodi se u saopštenju.

Kompletan snimak sa nadzorne kamere možete vidjeti OVDJE

Povodom ovog događaja, oglasila se ambasadorka SAD Džudi Rajzing Rajnke.

“Nasilje nad novinarima dok rade svoj posao je neprihvatljivo i ne smije se tolerisati”, napisala je Rajnke na svom Tviter nalogu.

Biće sada zanimljiva reakcija ambasadorke SAD. Nakon što je sada Osnovno državno tužilaštvo utvrdilo da nema osnova za pokretanje krivičnog postupka, zanimljivo će biti čuti šta o svemu kaže jedan od urednika u listu “Dan” Nikola Marković koji je tvrdio da je Otašević “napadnut” i da je to bilo “užasno”.

Očito je da Marković, koga pojedini zovu “Dalmatinac” sada mora da smisli neku drugu aferu kako bi predstavio sebe i svoj medij kao žrtvu.

Novi vid savremenih karikatura nepoznatih autora koje kruže internetom, koje su došle sa pojavom novih tehnologija: Vanja Ćalović – Marković – Višedecenijski staž u skandalima, akterka u porno videu sa dalmatincima koji su ranije objavili skoro svi mediji! Nikola Marković zvani “Dalmatinac” – Prešao preko svih skandala koji su se vezali za Vanju Ćalović-Marković, pa sa njom nastavio nove. Sada Marković polako, ali sigurno sustiže svoju partnerku po skandalima
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve