Petak, 22 Septembra, 2023
Rubrika:

Tužilaštvo formiralo predmet nakon divljanja navijača FK Sutjeska, policija identifikovala određeni broj navijača

Sinoć se u Podgorici dogodio izliv zločinačkog divljaštva koje je uoči ulaska na stadion pod Goricom ispoljila grupa ''navijača'' nikšićke Sutjeske. Više državno tužilaštvo u Podgorici je samoinicijativno formiralo predmet nakon sinoćnjeg skandiranja, a policija preduzima radnje iz svoje nadležnosti

Više državno tužilaštvo u Podgorici samoinicijativno je formiralo predmet nakon sinoćnjeg skandiranja od strane grupe navijača FK Sutjeska, saopštieno je iz Višeg državnog tužilaštva.

“Više državno tužilaštvo u Podgorici je samoinicijativno formiralo predmet nakon sinoćnjeg skandiranja od strane grupe navijača FK Sutjeska i dalo nalog Upravi policije za prikupljanje potrebnih obavještenja, u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja i identifikacije lica koji su skandirali „Nož, žica, Podgorica“, a nakon što budu prikupljeni svi traženi podaci i dokazi, tužilaštvo će izvršiti analizu istih i donijeti odluku u predmetu”, navedeno je iz Višeg državnog tužilaštva odgovoru CdM-u.

Policija je identifikovala određeni broj navijača FK Sutjeska koji su sinoć uoči ulaska na stadion pod Goricom i prilikom dolaska na utakmicu finala kupa Crne Gore sa Arsenalom skandirali “nož, žica, Podgorica”.

Kako je rečeno u policiji, sada bi trebalo da se od njih uzimaju izjave.

Podsjetimo, sinoć se u Podgorici dogodio izliv zločinačkog divljaštva koje je uoči ulaska na stadion pod Goricom ispoljila grupa ”navijača” nikšićke Sutjeske.

Grupa huligana iz Nikšića, inspirisana velikosrpskom genocidnom ideologijom koja je zagospodarila ovim gradom od kad je na njegovo čelo došao neočetnik i poklonik zločinačke SPC Marko Kovačević Šubara, prilikom dolaska na utakmicu finala kupa Crne Gore sa Arsenalom skandirala je “Nož, žica, Podgorica”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

10 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
30.05.2023-12:01 12:01

Lako je uočiti da su takozvana vjerska bratstva koriste za omražene navijačke horde, sa potpuno istom ulogom i zadacima. Bratstva-navijačke horde bi bila dužna da odrade, za početak, pokoji prljavi posa za crkvu kao i da im plate reket u vidu dobrotvornih prihoda, a ovi njima zaštitu od progona zakona, utočište kao i infrastrukturu na cijeloj teritoriji bivše juge. Predśednici ,,oslobođenih” opština bi obezbjeđivali finansiraanje Bratstava- navijačkih hordi kroz donacije, prostore za okupljanje, i zaštitu od progona zakona. Bratstva bi bila dužna da promovišu pravedne i prepodobne predśednike opština i da ih štite od bilo kakvih neprijatnosti. Problemi već nastaju… Pročitaj više »

Freedom
30.05.2023-14:59 14:59

E al sinoć je dečko, golman Sutjeske inače Musliman trebalo da skine rukavice i da izađe sa terena pa neka brani subara – Marko. A ovako pisaće se par dana i kraj, ništa od toga.

RIR
30.05.2023-15:56 15:56

…bravo Tužilaštvo -sad izviđaj 3.godine …bravo !

Radica
30.05.2023-19:09 19:09

Nista ovo nije slucajno,beogradskom psihopati gori pod nogama pa bi pored kosova da zapali i Cg,koordinacija srpsko ruskih sluzbi

Merlin
30.05.2023-23:22 23:22
Reply to  Radica

Vučić je pencilin i dr nauka za vas zatucane krmanjonce koji se ne razumete u politiku. Prevešće vas žedne preko vode. :)

Tanja
30.05.2023-19:11 19:11

Pickousti diktator pokusava da stvori tenzije i time razblazi proteste u Bg koji mu se mogu lako obiti o glavu s obzirom koja masa ljudi izlazi

Merlin
30.05.2023-23:23 23:23
Reply to  Tanja

Dete, važno je da se plašite i njegove senke i da ste skroz hipnotisani. Vi ste mali miševi koji niste njegov nivo …

Kolasin23
30.05.2023-22:31 22:31

Pod hitno da se Nesrbi Crne Gore samoorganizuju u jedan novi Oslobodilački Pokret i krenu s djelovanjem, nećemo valjda čekati da nam četnici ođe sprovedu nove Srebrenice

Merlin
30.05.2023-23:26 23:26
Reply to  Kolasin23

To je druže čist fašizam, a zna se kako fašisti prolaze..Najbolje je da se organizuješ negde u Kabulu ili Teheranu gde ti je prirodno stanište.

Filip
31.05.2023-02:31 02:31

Jes navijaci Sutjeske iz Niksica su sve Srbi i cetnici…. Jadni vi kad kd navijanja pravite vinest i skupljate poene…
I i dalje mislite da ste uvrozeni od Seba iz CG koji nikakve veze sa Sebijom nemaju i koji sad na kvim izborima nece glasati DF masovno i ne samo sad no nikad vise vjv posle podrske Vucicu…Smirite se malo i nspravite tenzije tamo dje oh nema zarad nekog sotnog profita