Tržnice i pijace od zakupaca potražuju 2.344 eura i ova dugovanja predata su javnim izvršiteljima, saopštila je PR preduzeća Biljana Jovović. Ona kaže da su u prva tri mjeseca imali visok procenat naplate potraživanja, piše Dan.

“U pojedinačnim slučajevima, kada je to neophodno, odnosno ukoliko prethodna upozorenja i opomene koje dostavimo zakupcima ne rezultiraju naplatom, kao krajnju mjeru sprovodimo prinudnu naplatu, podnošenjem prijedloga za izvršenje kod javnog izvršitelja. Ukupna potraživanja po prijedlozima koje smo predali javnom izvršitelju, u prvom kvartalu 2019. godine iznose 2.344 eura. Imajući u vidu promet koji je ostvaren za prva tri mjeseca ove godine, radi se o malom iznosu, a ujedno se potvrđuje visok procenat naplate potraživanja. Od ovog iznosa, već je naplaćeno 344 eura, dok će ostalo biti naplaćeno u narednom periodu”, navela je Jovović.

Ona je istakla da su blagovremeno izmirili sve obaveze prema zaposlenima, poreze i doprinose državi, kao i sve obaveze prema dobavljačima.

Preduzeće Tržnice i pijace na korišćenje ima šest pijačnih objekata, a to su Tržni centar Pobrežje, zelena pijaca u Bazaru, zatim TC Forum, Stočna, Kamionska i Pijaca u Tuzima.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve