Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

Tri osobe procesuirane zbog sumnje da su fingirale saobraćajnu nezgodu

Operativnim radom policijski službenici došli su do sumnje da okolnosti saobraćajne nezgode nisu vjerodostojne, odnosno da je saobraćajna nezgoda fingirana

Dvije osobe su uhapšene, a protiv treće je podnijeta krivična prijava, zbog sumnje da su fingirale saobraćajnu nezgodu, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Naime, iz policije su pojasnili da je dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica osoba čiji su inicijali L.R. (22) 27. juna u 23.25 sati prijavila da je na magistralnom putu Podgorica – Kolašin, u mjestu Vezište došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali L.P. (26) sa vozilom marke „Volvo“ sa jedne i L.R. sa vozilom marke „Renault“, sa druge strane.

Kako su kazali, na lice mjesta izašla je ekipa za uviđaje, koja je zatekla vozila i osobe sa kojima su obavljeni razgovori.

“Operativnim radom policijski službenici došli su do sumnje da okolnosti saobraćajne nezgode nisu vjerodostojne, odnosno da je saobraćajna nezgoda fingirana. Od L.R. su policijski službenici prikupili obavještenja na zapisnik i došli do sumnje da je u izvršenju krivičnog djela učestvovalo i lice V.J. Sa navedenim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem su nalogu L.R. i V.J. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, dok je protiv L.P. podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio isto krivično djelo”, zaključuju iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve