Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Tragedija: Izvučeno tijelo žene iz Morače, beba spašena

Ženska osoba sa bebom upala je danas u Moraču, a sumnja se na samoubistvo. Beba je odmah spašena i prebačena u KCCG, dok su tijelo žene izvukli nakon kraće potrage.

U Podgorici se danas dogodila tragedija kada je žena sa dječakom skočila u Moraču, rečeno je iz policije. Riječ je o ženi K.K. (62) koja je, kako se sumnja, odlučila da sa unukom u naručju sa stijena ispod Blažovog mosta skoči u Moraču.

“Policiji je danas u 11:20 časova prijavljeno da je primijećena u vodi žena sa djetetom. Dijete su spasili građani. Tijelo žene bez znakova života je nešto kasnije izvučeno iz Morače”, saopšteno je iz Uprave policije.

Radnici gradskog preduzeća Zelenilo Alfi Ibrahimović i Almir Mujak izvukli su i spasili bebu iz Morače u Podgorici.

Ibrahimović i Mujak obavljali su redovne radne zadatke u blizini Blažovog mosta kada su ugledali da je beba upala u hladnu rijeku. Brzom reakcijom uspjeli su da izvuku dijete na obalu.

Dijete je bilo bez svijesti, a albanski poslanik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta, uspio je da dječaku istisne vodu iz pluća i vrati ga u život.

Beba je odmah spašena i prebačena u KCCG, dok su tijelo starije žene izvukli nakon kraće potrage.

Reporteru portala Dnevno policija je na licu mjesta potvrdila da se žena utopila.

Kako je portalu Pobjeda nezvanično saopšteno iz policije, starija ženska osoba je sa bebom sa stijena upala u Moraču, a sumnja se na samoubistvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve