Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

Tokom vikenda 69 saobraćajnih nezgoda

U istom periodu, iz MUP su naveli da pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 130 prekršajnih prijava, izdali 1010 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja

Tokom vikenda, od 14. do 17. juna, na crnogorskim putevima evidentirano je 69 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba poginula, dok je njih šest zadobilo teške, a 19 lake tjelesne povrede.

To je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

U istom periodu, iz MUP su naveli da pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 130 prekršajnih prijava, izdali 1010 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 20 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja.

“Slobode je lišeno 34 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja. Od tog broja njih 24 je lišeno slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, osam vozača je uhapšeno zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci, i dva vozača zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, navedeno je nedjeljnom izvještaju MUP-a.

Navodi se da od ukupnog broja uhapšenih, njih osam je lišeno slobode u Podgorici, pet u Danilovgradu, četiri u Nikšiću i četiri u Pljevljima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve