Nedjelja, 1 Oktobra, 2023
Rubrika:

Todoroviću i Tijaniću plakete za doprinos očuvanju bezbjednosti

Jokić se policijskim službenicima zahvalio na saradnji u godini za nama

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić je sa potpredsjednicima Opštine Sinišom Kovačevićem i Nebojšom Ševaljevićem uručio plakete za poseban doprinos očuvanju bezbjednosti lica i sigurnosti imovine u lokalnoj zajednici službenicima Uprave policije – Odjeljenje bezbijednosti Kotor, Radovanu Todoroviću i Nebojši Tijaniću.

Jokić se policijskim službenicima zahvalio na saradnji u godini za nama, kao i na angažovanosti u uslovima u kojima rade, a koji su dalekood onoga kako bi trebalo da bude.

”Opština već priprema preduslove da sa sindikatima uđe u proces potpisivanja Ugovora o ustupanju parcele i ostalim uslovima kada je u pitanju projekat stanogradnja, i očekujem da ćemo taj Ugovor potpisati u prvoj polovini 2023. godine”, kazao je Jokić.

Načelnik Odjeljenja bezbijednosti Kotor Veljko Knežević je iskazao zadovoljstvo zbog upriličenog susreta i zbog toga što je Opština prepoznala njihov rad i doprinos zajednici.

”Najveći dio policijske odgovornosti je prevencija kojom se utiče na sprečavanje krivičnih i prekršajnih djela. Istakao bih takođe na u ovoj godini nijesmo imali na teritoriji Kotora nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom”, rekao je Knežević.

Jokić je istakao da Opština stoji na raspolaganju Odjeljenju bezbijednosti Kotor i zaposlenima za sve što je u našoj nadležnosti i u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve