Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Termin obuka i provjera za ovjeru licenci spasilaca na vodi za 2023.

Provjere za ovjeru licenci spasilaca na vodi, kako se navodi u saopštenju, biće održane u Nastavnom centru za spasilaštvo na vodi u Domu solidarnosti u Sutomoru 4. i 25. juna, te 2. jula 2023. godine

U cilju stvaranja uslova za što veću bezbjednost kupača na plažama tokom predstojeće turističke sezone, Opština Bar – Sekretarijat za privredu i Centar za obuku spasilaca na vodi Crvenog krsta Crne Gore organizuju provjeru za ovjeru licenci već obučenih spasilaca, kao i novu obuku za spasioce na vodi za 2023. godinu.

Provjere za ovjeru licenci spasilaca na vodi, kako se navodi u saopštenju, biće održane u Nastavnom centru za spasilaštvo na vodi u Domu solidarnosti u Sutomoru 4. i 25. juna, te 2. jula 2023. godine.

U okviru novih obuka za spasioce biće održana četiri kursa i to:

– I kurs od 01. do 07. maja;

– II kurs od 22. do 28. maja;

– III kurs od 05. do 11. juna

– IV kurs od 18. do 24. juna 2023.

Zainteresovani se se mogu obratiti i Sekretarijatu za privredu Opštine Bar, Bulevar revolucije br.1, kancelarija 116 kao i slanjem upita na e-mail: [email protected]

“S obzirom da kupališta na barskoj rivijeri iz godine u godinu postaju sve atraktivnija i bilježe značajan broj posjetilaca, lokalna uprava, u saradnji sa ostalim nadležnim organima, teži tome da se na istima, uz poštovanje svih sigurnosnih propisa, osigura dovoljan broj spasilaca. To će doprinijeti bezbjednom boravku svih posjetilaca na plažama i kvalitetu sveukupne turističke ponude”, poručuju iz opštine Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve