Utorak, 27 Septembra, 2022
Rubrika:

Tajnovidac ćuti o medijskoj hajci i širenju laži o saslušanju Bećirovića

Specijlni tužilac, koji je sa sigurnošću tvrdio da “koronavirus živi u sladoledu” i da je kokakola opasna i "da od nje može da zaboli stomak”, nikad nije odgovorio ko je organizovao i direktno učestvovao u medijskoj hajci sprovedenoj od strane tri štampana propagandna pamfleta SDT-a, koji su različitim varijacijama laži, sakrivali važne informacije da bi se javnosti poslala netačna informacija o hapšenju Bećirovića

Glavni specijalni tužilac Milovoje Katnić, samoproklamovani Lovćenski Tajnovidac, po svemu sudeći zatajio je sa svojim moćima jer već pet mjeseci ne odgovara na saopštenje Zorana Bećirovića, a ćuti i na činjenice o zloupotebama i progonu koje portal Aktuelno već danima iznosi.

Samoproklamovani tajnovidac i epidemiolog Milivoje “Polakote” Katnić i dalje ćuti: “Moja krv je krv pravednika, ne bi valjalo da se prolije kao što je Pilat prolio Isusovu krv”, “Prihvatio bih Nobelovu nagradu, ali nema u mom zanimanju”

S obzirom da Katnić ćuti kad je suočen sa činjenicama, prinuđeni smo da mu na plastičan način, iznosimo eksplicitne detalje o zloupotrebama i protivzakonitim radnjama.

Specijalni tužilac, koji je sa sigurnošću tvrdio da “koronavirus živi u sladoledu” i da je koka kola opasna jer od nje “može da zaboli stomak”, nikad nije odgovorio ko je organizovao i direktno učestvovao u medijskoj hajci sprovedenoj od strane tri štampana propagandna pamfleta SDT-a. Vijesti, Pobjeda i Dan su različitim varijacijama laži objavljenim isti dan nakon privođenja Bećirovića (30.11. 2019.) sakrivali važne informacije da bi se javnosti poslala netačna informacija o hapšenju.

Nakon što smo pisali o učešću dnevne novine Vijesti i nezvanične PR službe SDT-a – Pobjede u direktnom pokušaju zataškavanja zloupotrebe položaja od strane Katnića, došao je na red treći oglasni pamflet i medijska batina u službi SDT-a, dnevna novina Dan.

Ovaj mediji koji je osnovan kao ispostava KOS-a, je po svemu sudeći uz koordinaciju specijalnog tužioca Katnića, iz Tužilaštva dobijao i na udarnim mjestima objavljivao (dez)informacije nakon privođenja Bećirovića, isto kao Pobjeda i Vijesti. Međutim, Dan je,  objavio najtačniju informaciju navodeći u tekstu da je Bećirović nakon hapšenja saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, a ne u Osnovnom kako su pisali Vijesti i Pobjeda.

To je ipak bio jedini tačan podatak u tekstu. Dan je izostavio da navede da je Bećirovića isljeđivao lično Milivoje Katnić. Zatim su naveli laž koja se graniči sa apsurdom da je Bećirović priznao “autentičnost prijetećih poruka” iako u tim porukama, kako je sudski utvrđeno, nije bilo ni “P” od prijetnji.

Dan je takođe u opširnom “bekgraundu” teksta naveo mnoštvo sumnjivih poslova sa kojima je Bećirović navodno povezan, iako je i sve to laž. A kako smo već pisali, ova medijska ispostava SDT-a je kasnije sarađivala sa bivšim Bećirovićevim advokatom Zdravkom Begovićem koji je radio na štetu svog klijenta, a u korist specijalnog tužioca.

Tipičan način na koji djeluju propagandna glasila obavještajnih službi – djelić istine iza kojeg sakriju mnoštvo laži

Podsjetimo, ovakve metode nijesu ništa strano specijalnom tužiocu Milivoju Kantiću koji se ponaša kao što su to činili agenti UDBE u periodu od 1948 – 1951. godine, pa stoga nije na odmet podsjetiti na hajku koju je SDT vodio protiv Bećirovića i portala Aktuelno zbog sms poruka.

Sve je postalo jasno nakon što su prvo Osnovni, a nedavno i Viši sud u Podgorici u potpunosti odbacili kao neosnovnu pravnu konstrukciju protiv Bećirovića.

Sada je već postalo jasno da je Katnić u napadu na Bećirovića i portal Aktuelno stavio lične motive ispred struke.

Kako je bilo i očekivano, u objavljivanju brutalnih laži prednjačile su dnevne novine Vijesti i istoimena televizija i portal.

U medijskim napadima posebno se isticala klerikalna medijska ispostava KOS-a – dnevni list Dan.

Ova bivša medijska ispostava KOS-a i glasilo Srpske pravoslavne ckve, po svemu sudeći, je služilo kao posrednik između specijalnog tužioca Katnića i predsjednika advokatske komore Zdravka Begovića.

Ono što posebno treba naglasiti je da isljednik Milivoje Katnić – samoproklamovani tajnovidac koji sve zna i sve vidi, nije našao za shodno da odgovori na mnoštvo ozbiljnih pitanja koje je Bećirović postavio u saopštenju prije pet mjeseci.

U.P.A.

Najnovije

Dart Vejder ide u penziju, mijenja ga vještački glas

Legendarni glumac Džejms Erl Džons planetarno je poznat po nekoliko svojih uloga, od kojih se možda ponajviše i izdvaja ona gdje je pozajmio svoj...

Rajko Strugar novi član vicešampiona Hrvatske

Prvi tehničar odbojkaške reprezentacije Crne Gore Rajko Strugar iduće sezone nosiće dres vicešampiona Hrvatske – Mladost Ribole iz Kaštela. Strugar je potpisao jednogodišnji ugovor,...

SRPSKO-RUSKI KRVOLOCI U MANTIJAMA: Za agente smrti ”vjernici” su samo topovsko meso

Šef takozvane Ruske pravoslavne crkve (RPC) čija je zvanična titula ''patrijarh'' Kiril dokazao je prije dva dana da ratnohuškački duh krvoločnosti nije samo karakterističan...

U razmjeni vatre sa policijom ubijen Fadil Koljenović

U razmjeni vatre sa policijem ubijen je Fadil Koljenović, jedan od osumnjičenih za bacanje dvije ručne bombe na porodičnu kuću policijskog službenika Eća Mervana...

Picula: Stara-nova većina nudi neodržive opcije; Ambasada SAD ponavlja da DF nije njen partner

Nakon što je predsjednik Vlade kojem je izglasano nepovjerenje u Parlamentu, Dritan Abazović, u intervjuu za Glas Amerike ponovio da će zajedno sa DF-om glasati...

Najčitanije

Povezano

DPS: Vijesti u informativnoj emisiji koristile montaže Ure

U centralnoj informativnoj emisiji “Vijesti u pola 7” na TV Vijesti emitovanoj dana 13.9.2022. godine, došlo je do povrijeđivanja osnovnih profesionalnih principa, standarda i...

Vijesti – 25 godina beščašća

Za aktuelno.me Piše: Nebojša Redžić Prije nego počnem o počecima "Vijesti", nešto ću o kopči sa ovim vremenima. Tiče se „specijalaca“, tj. osoba koji se lažno...

Knežević: Nikad nijesam komunicirao sa ”škaljarcima”, zašto Katnić i Radonjić nijesu reagovali ako je bilo krivičnog djela?

Povodom teksta objavljenog na ''M portalu'', u kojem se u jednom dijelu spominje i njegovo ime u  SKY  prepisci navodnih pripadnika Škaljarskog klana, reagovao...

KONCERN PREVARA: Bahato, bahatije, “Vijesti”

Za aktuelno.me Piše: Nebojša Redžić Ako bih ovaj tekst posvetio kolegama iz koncerna Vijesti koji se ovih dana ludo zabavljaju slaveći svoj 25. rođendan, prekršio bih...

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Nisam
11.05.2020-09:59 09:59

Presrali ste u napadimaa na Katnića.!Branite uporno iz dana u dan sebične interese a to čitaici najviše mrze!Sto se mene tiče,ja cu biti strpljiv samo još dan-dva!