Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

Sveta arhijerejska liturgija 23. juna na Čevu

''Poslije liturgije održaće se proslava u Domu na Čevu povodom pete godišnjice vladičanske hirotonije mitropolita Borisa'', saopšteno je iz CPC

U nedjelju 23. juna na Čevu, u 10 sati, biće održana sveta arhijerejska liturgija koju će služiti mitropolit crnogorski Boris, sa svještenstvom.

“Poslije liturgije održaće se proslava u Domu na Čevu povodom pete godišnjice vladičanske hirotonije mitropolita Borisa. Dobro ste došli”, saopšteno je iz CPC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
16.06.2024-18:08 18:08

Veliki je ovo događaj za Crnogorcke i Crnogorce. Pet godina od kako je čojek, iznikao iz Crnogorskog naroda hirotonisan za vladičansko zvanje. i posvetio se svim svojim bićem i znanjem dobrobiti i sreći Cenogorskog naroda. Mitropolit Boris je u odsudnom trenutku, za Crnogorsku pravoslavnu crkvu, uz volju Crnogorskog naroda i Svještenstva, prihvatio da povede Crnogorsku pravoslavnu crkvu putem napretka i razvoja, Crnogorke i Crnogorci su ponosni na svog Mitropolita Barisa i ON ćeimati njihovu nepodijeljenu i snažnu podršku u njegovoj svetoj misiji očuvanja i napretka Crnogorske pravoslavnvne crkve.