Petak, 22 Septembra, 2023
Rubrika:

Svečani prijem za novinare u organizaciji Kulturnog centra Azerbejdžana

Mirzazada se zahvalio svim novinarima i poslenicima kulture na podršci koji pružaju radu Ekonomsko-kulturnog centra Azerbejdžana u Podgorici

Direktor Kulturno-Ekonomskog centra Azerbejdžana, Seyran Mirzazada priredio je sinoć svečanu večeru za predstavnike elektonskih i štampanih medija,  kao i za poslenike kulture u Podgorici.

Tokom prošle godine predstavnici brojnih medija su ostvarili blisku saradnju sa Ekonomsko-kulturnim centrom Azerbejdžana. Saradnja je ostvarena prije svega na poljima afirmisanja kulture i kultrnih vrijednosti Azerbejdžana ali i brojnih drugih značajnih oblasti.

U tekstovima vezanim za Azerbejdžan, Crnogorci su imali priliku da se upoznaju sa brojnim književnicima, stvaraocima, novinarima, istoričarima, naučnicima, slikarima i drugima koji su ostavili trajan pečat stvaralaštva iza sebe. Na pomenutoj večeri direktor Kulturno-ekonomskog centra Azerbejdžana je izjavio:

,,Kultura i mediji su blisko povezani. Prijateljstvo Azerbejdžana i Crne Gore protkano je najljepšim nitima koje povezuju naše dvije države. Put kulture je i put na kome se grade jake veze i mostovi koja nas spajaju i povezju i čine da jedni drugima budemo bliži.”

Na samom kraju svečane večere Mirzazada se zahvalio svim novinarima i poslenicima kulture na podršci koji pružaju radu Ekonomsko-kulturnog centra Azerbejdžana u Podgorici.

Na pomenutoj večeri bili su prisutni: novinari, književnici, publicisti i hroničari i to: Nada Kovačević, Nevenka Vuković-Jovović, Gorica Vukićević, Aleksandra Sjekloća, Balša Knežević, Slavko Mandić, Božidar Proročić, Branislav Stojanović, Gordan Čampar, Veselin Živanović i Božo Komatina.

B.Proročić

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve