Petak, 27 Januara, 2023
Rubrika:

ZLOUPOTREBA Ministarka preko PR službe javila da joj se suprug primio treću dozu vakcine

Da je riječ o privatizaciji PR službe govori činjenica da je Dragan Bojović poslanik u crnogorskom parlamentu pa bi jedino bilo logično da se tim povodom oglasi njegov poslanički klub DF i partija DNP.

Poslanik u Skupštini Crne Gore, suprug ministarke zdravlja Jelene Borovinić BojovićDragan Bojović danas je dobio treću, buster dozu vakcine. To je saopštila PR služba Ministarstva zdravlja, čime je Borovinič Bojović učinila još jednu nedopustivu zloupotrebu.

Da je riječ o “privatizaciji” PR službe govori činjenica da je Dragan Bojović poslanik u crnogorskom parlamentu pa bi jedino bilo logično da se tim povodom oglasi njegov poslanički klub DF i partija DNP.

Nakon dvije Sinofarm vakcine, Bojović je danas ojačao imunitet Fajzerovom vakcinom u Univerzitetskom centru u Podgorici, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

“Drago mi je što sam se zatekao ispred vakcinalnog punkta gdje me je dočekao red građana koji su došli da se imunizuju. To znači da jača svijest o ozbiljnost ove bolesti. Sve vakcine su apsolutno kvalitetne, bezbjedne i štite od ekstremno teških formi bolesti. Vakcinišimo se kako bi zaštitili sebe, svoje bližnje, cjelokupnu zajednicu, kako bi se vratili normalnom životu”, poručio je Bojović.

Ministarka zdravlja, koja je sa suprugom bila na vakcinalnom punktu, najavila je da će i ona narednih dana dobiti treću dozu. Nakon dvije Sputnjik V vakcine, ministarka će kao treću dozu dobiti Fajzer.

Iz Ministarstva zdravlja podsjećaju da su obezbijedili preko milion i dvjesto hiljada doza vakcina različitih proizvođača.

“Vakcinacija, nošenje maski, pranje ruku i držanje odstojanja su jedini pravi put ka očuvanju ličnog i javnog zdravlja”, poručuju iz Ministarstva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve