Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Stanković posjetio Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković posjetio je Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, gdje je razgovarao sa predsjednicom Upravnog odbora Ljiljanom Lakić, koja je na ovu fukciju, iz reda državnih tužilaca, izabrana krajem prošle godine

V.d. Vrhovnog državnog tužioca Ivica Stanković posjetio je Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu, gdje je razgovarao sa predsjednicom Upravnog odbora Ljiljanom Lakić, koja je na ovu fukciju, iz reda državnih tužilaca, izabrana krajem prošle godine.

Ivica Stanković

Stanković je čestitao Lakić na izboru za predsjednicu Upravnog odbora Centra i istovremeno izrazio zadovoljstvo što su članovi Upravnog odbora njenim izborom pokazali da su prepoznali profesionalizam i posvećenost radu.

“Drago mi je što su kolege iz Upravnog odbora Centra prepoznale ono čega smo mi u Državnom tužilaštvu itekako svjesni – a to je Vaš odnos prema poslu, spremnost, zašto ne reći, i izražena sposobnost za kvalitetan timski rad. Nadamo da ćete nam se, nakon što date pun doprinos ovom Centru, ipak vratiti u tužilačke redove”, istakao je Stanković.

Naglasio je da očekuje da će se saradnja Državnog tužilaštva i Centra za obuku u narednom periodu još više unaprijediti, posebno zbog činjenice da Centar za obuku u sudstvu i državnom tužilaštvu sprovodi teorijski dio programa inicijalne obuke za izabrane kandidate za državne tužioce.

“Siguran sam da se u ovoj instituciji stvara dobra osnova za praktični dio obuke budućih državnih tužilaca, kako bi oni bili spremni da se prilikom izbora na funkciju u kratkom roku pripreme za konkretna postupanja”, istakao je Stanković.

Sagovornici su uvjereni da će saradnja između dvije institucije biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve