Srijeda, 7 Juna, 2023
Rubrika:

Stajović Vukčević: Netačne tvrdnje Asanovića, Radio Zeta ni dana nije boravio besplatno u ponuđenom prostoru

Kako je dodala, zaključen (a potom i produžen) Ugovor, podrazumijeva obostrana prava i obaveze koje je ''Zeta Radio'' uredno ispunjavao kao svoj dio ugovorenih obaveza prema ugovaraču

Predsjednik Opšine Zeta Mihailo Asanović u svom obraćanju medijima iznio je netačne tvrdnje o Radiju Zeta , kazala je glavna i odgovorna urednica ovog medja Nena Stajović Vukčević.

Asanović je izjavio da od 2010. godne, Radio Zeta koristi prostorije koje su u vlasništvu lokalne samouprave bez naknade, a i prije 2010.godine, kada je Radio bio smješten u staroj opštinskoj zgradi, takođe bez naknade, koja je porušena za potrebe izgradnje raskrsnice”, što je kako navodi: “Lijep gest lokalnih vlasti”.

“Od početka svog rada, “Zeta Radio” je renovirao prostorije stare zgrade (koje su joj bile ponuđene za rad) koje je uredno u kontinuitetu plaćao po ugovorenim obavezama. Prostor stare zgrade je naknadno srušen za potrebe izgradnje raskrsnice. Prije rušenja, “Zeta Radiju” ponuđeno je preseljenje u zgradu Gradske Opštine Golubovci kao i Ugovor o  međusobnoj saradnji u pomenutom prostoru zgrade na prvom spratu od 26m2″, kazala je Stajović Vukčević.

Kako je dodala, zaključen (a potom i produžen) Ugovor, podrazumijeva obostrana prava i obaveze koje je “Zeta Radio” uredno ispunjavao kao svoj dio ugovorenih obaveza prema ugovaraču.

“Shodno činjenicama, obavještavamo javnost da “Radio Zeta” ni dana nije boravio besplatno u ponuđenom prostoru, već je po zaključenom Ugovoru o međusobnoj saradnji, pružao usluge od Javnog interesa za potrebe “Gradske Opštine Golubovci”, te prema tome, ne da nijesmo bili privilegovani, nego smo svojski i vrlo odgovorno u svim segmentima radili u interesu svih građana Zete i Crne Gore bez razlike! Uostalom svi se dobro poznajemo, živimo jedni sa drugima i vjerujemo da imamo istu ljubav i želju za prosperitet naše Zete i zato ovim obraćanjem završavamo javno istupanje poštujući institucije sistema jer će se ovo pitanje rješavati pravnim putem”, poručila je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve