Petak, 19 Avgusta, 2022
Rubrika:

Spisak ekstremista

Nas dijeli ljubav i mržnja. Dok gođ ja volim ovaj krš od Crne Gore, moje narode crnogorske, moje Crnogorke i Crnogorce sve tri vjere i MOJU državu, vi je mrzite iako je to i vaša država nesrećnici.

Piše: Danilo Brajović

Mene je interesantno kako dođoh do titule ekstremista (sa subspecijalizacijom terorista), od strane posrbičkijeh policajskijeh žbira? Te se moje ime nađe na spisku ekstremista pod policjskom pratnjom, odobrenjem suda prisuškivanog i tajnom agenturom praćenog.

Pa u tekstu piše:

“Svi su praćeni pod sumnjom da „vrše krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija“, iako nije navedeno po kom osnovu su ovi ljudi targetirani kao kriminalno udruženje.”

Ajde da se preberemo:

1. Izuzimajući one cetinjske ferke poslije kojih niko nikoga nije prijavljiva’ policiji odnosno tadašnjoj miliciji, koliko se śećam a dobro se śećam, nema me u oblasti kriminaliteta ako se prekršaji po ZOBS-u ne računaju, pretežno zbog prekoračenja brzine.

Bar ne osuđenoga, jer tu ne mogu da ne pomenem razne optužnice od 1990. na ovamo, koje su naravno uvijek smještane od velikosrpskijeh žbira i saradnika, taman kao ovaj zadnji, aktuelni pokušaj posrbičkih vlasti, i padale jedna za drugom.

2. Nema me u privrednom kriminalu, nema me u dodjelama stanova, nema me u švercu goriva ili oružja, nema me u terenskom lopovluku, nema me u klanovima, nema me u obijanju kioska, nema me među dobitnicima povoljnih kredita, nema me ni među dužnicim, ali ni među plaćenicima. Kraće: NEMA NIGDJE.

3. Doduše ima me od 1989. i 1990. na strani otpora asimilaciji Crnogoraca od strane velikosrba i borbi za prava CPC.

Mislim da je jedini motiv za pravljenje spiska za nadzor, prisluškivanje i praćenje, upravo ono što i napisah: Otpor asimilaciji i borba za prava CPC.

I da se svako ime koje se nalazi na spiskovima može vezati za OTPOR ASIMILACIJI I BORBA ZA PRAVA CPC.

Jer vama pogani smetaju Crnogorci/ke!?

  1. Crna Gora, XXI vijek.

U ovovremenskoj Crnoj Gori, svjedočimo postojanju ORGANIZOVANE KRIMINALNE GRUPE koju sačinjavaju pripadnici ANB, POLICIJE, TUŽILAŠTVA I SUDSTVA, koja me po slobodnom nahođenju (BEZ IJEDNOG krivičnog djela zbog kojega sam osuđen, na osnovu čega bi mogli da me svrstaju u “kriminalnu grupu”), ipak svrstava u “kriminalnu grupu”.

Nas i mene su svjesno targetirali, ne bi li izazvali strah i uzmicanje.

Razmislimo ovako:

I bilo ko od vas dragi moji Crnogorci/ke i građani Crne Gore, mogao bi se naći u istoj situaciji.

Kako bi ste se osjećali? Vjerujem da bi osjetili strah, jer kad kompletan bezbjednosno – pravni sistem jedne države kidiše na vas, nije prijatno?

Doduše ja sam na tu bratiju  navikao pa mi, da oprosti auditorijum, zaprđe guzica za njihova smještanja, praćenja, ovlašćena ili neovlašćena prisluškivanja jer, već napomenuh crta između mene i njih postoji od 1989. i prvog talasa velikosrpskijeh nacionalista.

A što vam smeta žbiri?

Je li to što sam vam ubo prst u oko dok sam bio preśednik CO Cetinje CPC, kad je, nakon 20 godina, Svještenstvo CPC uspjelo da uđe u crkvu na Ivanova Korita i održi službu?

Možda je to što je, dok sam bio u UO MI (Montenegro International), pred zapadom sa vašeg prljavog lica strgnuta maska “prve, na prvim demokratskim izborima izabrane demokratske vlasti, od 1839. na ovamo’’, a ostalo staro naborano lice klerofašista?

Mnogo je razloga, znamo ih i ja i vi. Ali ne nadajte se. Dok dišem biću protiv vas na svakom frontu koji poželite.

Nas dijeli ljubav i mržnja. Dok gođ ja volim ovaj krš od Crne Gore, moje narode crnogorske, moje Crnogorke i Crnogorce sve tri vjere i MOJU državu, vi je mrzite iako je to i vaša država nesrećnici.

Ovime sva bratija koja je učestvovala u ovoj prljavoj raboti postaje predmet mojega izuzetnoga interesovanja. Od zadnjeg uličnog žbira do nalogodavaca.

Kad bih se od vas boja’ ne bilo me!

Najnovije

SRAMNO: Roćenov pulen ne priznaje crnogorski jezik! (VIDEO)

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković u toku današnjeg govora u Skupštini, gdje se raspravalja o inicijativi za izglasavanje nepovjerenja Vladi, indirektno je...

Fondacija Petrović Njegoš prijatelj i partner crnogorskom zdravstvu

Fondacija Petrović Njegoš nastaviće da podržava i pomaže sve projekte koji mogu biti od koristiti zdravstvenom sistemu Crne Gore i građanima koji zaslužuju kvalitetnu,...

Strujić-Harbić: Ostajemo pouzdani oslonac građanske CG, da je vječna!

Bošnjačka stranka ostaje pouzdani oslonac građanske i evropske Crne Gore, poručila je poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić. "Odluke ćemo donositi hrabro i isključivo u interesu...

Vujović o izjavi Abazovića: I sa crnim đavolom može, samo da je on premijer

Generalni sekretar SDP-a Ivan Vujović prokomentarisao je izjavu Abazovića da i ukoliko dođe do rekonstrukcije Vlade on ostaje premijer. "Sve može samo da sam JA...

Adžić-Rajnke: Podrška SAD-a u vidu vrijedne donacije

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić, primio je u posjetu ambasadorku Sjedinjenih Američkih Država Džudi Rajnke, kojom prilikom su potpisali pisma donacije opreme Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi...

Najčitanije

Povezano

Formiraće Anketni odbor za istragu dešavanja 4. i 5. septembra na Cetinju

Skupština Crne Gore usvojila je odluku o parlamentarnoj istrazi i formiranju anketnog odbora u vezi s postupanjem pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije i...

Prijestonica i UBNOR sjutra organizuju polaganje vijenaca na Belvederu

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, predsjednica Skupštine Prijestonice Cetinje Milena Vujačić i predstavnici UBNORA Prijestonice Cetinje položiće vijenac na Belvederu povodom godišnjice stradanja na belvederskim demonstracijama 1936....

SVETOSAVSKA SEKTA I NJENE SUBVERZIVNE ĆELIJE (2): Iz Trebinja stizale instrukcije za formiranje što više ”crkvenih bratstava”, Kovačević operativna veza!?

Piše: Balša Knežević Parapolitičko-ekstremistička organizacija, u javnosti poznata kao svetosavska sekta (SS), koja se vodi pod akronimom SPC,  je nakon godina propagandnog inžinjeringa i djelovanja...

CP: Podrška Inicijativi CHO o parlamentarnoj istrazi

Crnogorski Helsinški odbor je, na konferenciji održanoj 13. maja, pokrenuo inicijativu o formiranju parlamentarne komisije koja bi utvrdila sve okolnosti oko protesta na Belvederu/Cetinju...

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mikeli
21.04.2022-08:33 08:33

Pravo zboriš,nisi “jedna slamka među vihorove”.

Sreten_V
21.04.2022-10:09 10:09

Bravo, Danilo! Ko se boji tih gnjida, veća je gnjida nego oni!

đed
21.04.2022-23:04 23:04

Bravo Danilo, samo što većina naroda crnogorskog zaboravlja ko je formirao, oblikovao tu kriminalnu grupum, posrbio ovoliko Crnogoraca, u državljanstvo i državne jasle smjestio desetine hiljada Bratića, Dobričana, Injaca…