Socijaldemokrate: Rezultat na Cetinju biće još bolji

Kako je saopšteno iz partije, predsjednik SD-a Ivan Brajović zahvalio je prisutnima na dosadašnjem angažmanu

Opštinski odbor Socijaldemokrata Cetinja održao je sastanak kojem su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.

Kako je saopšteno iz partije, predsjednik SD-a Ivan Brajović zahvalio je prisutnima na dosadašnjem angažmanu.

“Broj glasova Socijaldemokrata, a on je sada duplo veći u odnosu na onaj sa parlamentarnih izbora 2016. godine, iznosi preko 25.000. Jedina smo partija koja, osim toga što u svakoj opštini ima odbornike, na svim izborima na kojima smo nastupili bilježi konstantan trend rasta podrške birača. To ste potvrdili i vi na Cetinju odličnim izbornim rezultatom koji nam je u Prijestonici omogućio da budemo dio lokalne vlasti”, rekao je Brajović i dodao da “iako su danas respektabilan politički subjekt sa stabilnim biračkim tijelom, ne smiju se opuštati”.

“Moramo svakim danom raditi naporno kako bi građani osjećali beneficije sprovođenja našeg izbornog programa jer jedino tako garantujemo Socijaldemokratama bolji rezultat na sljedećim izborima. Vi na Cetinju to dobro radite, Cetinjanke i Cetinjani to vide i osjećaju, i zato nemam sumnje da će naš rezultat ovdje biti još bolji”, zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Cetinja, Ivan Gazivoda, izrazio je zadovoljstvo radom cetinjskog SD-a.

“Mi ovdje imamo odgovorne ljude, profesionalce, koji sa svojih pozicija doprinose boljem funkcionisanju lokalne samouprave i boljem životu naših sugrađanki i sugrađana. Na Cetinju smo imali dobar rezultat kojim smo svi bili zadovoljni, ali to ne znači da on ne može biti bolji. Može, i mora, a mi ćemo se potruditi da to bude tako”, rekao je Gazivoda.

On je konstatovao da Socijaldemokrate očekuju da će rezultat partije u Prijestonici biti bolji od prethodnog.

“Na nama je da nastavimo da radimo u korist naših sugrađanki i sugrađana, a oni će, siguran sam, to prepoznati i naše rezultate nagraditi njihovim glasom”, kazao je Gazivoda.

Komentari

avatar