Petak, 2 Juna, 2023
Rubrika:

Škole u Podgorici, Cetinju, Budvi, Ulcinju i Mojkovcu od sjutra prelaze na rad na daljinu

O provjerama znanja, koje ce se obavljati u školi, po uputstvima i uz puno poštovanje mjera usaglašenih sa IJZ

Škole u Podgorici, Cetinju, Budvi, Ulcinju i Mojkovcu od sjutra prelaze na rad na daljinu na minimum dvije nedjelje, jer je kumulativna incidencija u tim opštinama prešla 800/100 000. Žabljak, čije škole već neko vrijeme rade na daljinu, nastavlja takođe sa istim režimom rada, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Škole u Podgorici, Cetinju, Budvi, Ulcinju i Mojkovcu od sjutra prelaze na rad na daljinu

“Kao što je poznato, prema tzv. sistemu semafora, koji je izradio IJZ za prosvjetu, škole prelaze na sistem učenja na daljinu na najkraće dvije nedjelje kada “uđu u crveno”, odnosno kada kumulativna incidencija u tim opštinama pređe 800/100 000. Sa druge strane, u “zelenim” opštinama, u kojima je kumulativna incidencija ispod 5/100,000 relaksiraju se mjere u školama.

O provjerama znanja, koje ce se obavljati u školi, po uputstvima i uz puno poštovanje mjera usaglašenih sa IJZ, đaci ce biti obaviješteni od strane škola, a Ministarstvo je takođe na raspolaganju za sve dodatne informacije. Konsultacije će biti organizovane po potrebi i samo uz poštovanje mjera IJZ”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve