Petak, 5 Marta, 2021
Rubrika:

SKANDALOZNO Podoljubovi i Gojkovi nepismeni botovi šire laži, kleveću, crtaju mete i najavljuju hapšenja!

Brutalne laži, klevete i prijetnje već su prijavljene nadležnima i ovim beznačajnim internet masturbatorima se više nećemo baviti, već treba prije svega analizirati pozadinu napada i nalogodavce koji stoje iza njih. Instagram propagandna septička jama, još nekoliko Facebook stranica i armija od stotina takozvanih svetosavskih botova, koji već duže vremena šire bljuvotine o portalu Aktuelno, rade po indirektnom nalogu premijera Zdravka Podoljuba Krivokapića i direktora srednje Bogoslovske škole Gojka Perovića.  

Nepismeni svetosavski internet botovi pod indirektnom komandom premijera teokratsko-izdajničke vlade Zdravka Podoljuba Krivokapića i jednog od njegovih nalogodavaca iz Svetosavske crkve direktora srednje Bogoslovske škole Gojka Perovića, ponovo su krenuli u prljavu kampanju širenja laži, kleveta i prijetnji protiv portala Aktuelno.

Nakon urednika našeg portala Balše Kneževića, na meti fašisoidnih, nepismenih internet plaćenika koji rade u službi izdajničko-klerofašističke vlasti našao se i jedan od osnivača portala Aktuelno Zoran Bećirović.

Osnivač portala Aktuelno Zoran Bećirović zbog svojih patriotskih napora postao jedna od omiljenih tema klerofašističkih interent batina nove izdajničke vlasti

Zatvorena svetosavska grupa verbalnih masturbatora i plaćenika klerofašističkog režima već danima društvenim mrežama širi najgore bljuvotine i laži o osnivaču i vlasniku portala Aktuelno Bećiroviću, uz to plasirajući prijetnje i pripremajući teren za njegovo hapšenje, ali i hapšenje uredništva portala Aktuelno.

Sve je ovo samo nastavak kontinuirane hajke koja se sprovodi protiv osnivača i uredništva našeg portala sa jasnim ciljem da ućutkaju medij koji već mjesecima razotkriva kriminalne radnje izdajničke vlasti i njihovih nalogodavaca iz Svetosavske crkve.

Maloumne, apsurdne klevete interent siledžija, ali dobro je – čitaju Aktuelno, možda nešto i nauče!

Podoljubove i Gojkove batine

U maniru nacističkih majstora propagande okorela klerofašistička instagram grupa ”Bunt Crna Gora” i sa njima povezani internet teroristi danima vode prljavu kampanju protiv osnivača portala Aktuelno Zorana Bećirovića.

Saradnici svetosavske vlasti pripremaju teren za hapšenje osnivača i uredništva portala Aktuelno

Brutalne laži, klevete i prijetnje već su prijavljene nadležnima i ovim beznačajnim interent masturbatorima se više nećemo baviti, već treba prije svega analizirati pozadinu napada i nalogodavce koji stoje iza njih.

Jedan postova sina Gojka Perovića kojim je širio laži po društvenim mrežama uoči patriotskog skupa u Podgorici

Instagram propagandna septička jama, još nekoliko facebook stranica i armija od stotina takozvanih svetosavskih botova, koji već duže vremena šire bljuvotine o portalu Aktuelno, rade po indirektnom nalogu premijera Zdravka Podoljuba Krivokapića i direktora srednje Bogoslovske škole Gojka Perovića.

”Svetosavski Gebels”: Direktor Srednje bogoslovsle škole Gojko Perović pored slike njegovog ideološkog oca

Kako je portal Aktuelno već pisao protojerej Srpske crkve i urednik “Svetigore” Nikola Pejović je šef armije takozvanih “bogougodnih internet botova” koji propagiraju mandatara Rukoljuba Krivokapića, retrogradne klerofašističke ideje i surovo se obračunavaju sa neistomišljenicima.

Gebelsovi puleni

Za najprljavije poslove targetiranja i brutalnog olajavanja meta koje im nacrtaju nalogodavci sa vrha, zaduženi su izvjesni Božo Knežević, student medicine i saradnik SPC, koji uređuje Instagram stranice Bunt CG i Revolt CG, i sin Gojka PerovićaJovan Perović koji je takođe povezan sa ovim stranicama ali je i sam sve glasniji u širenju klerofašističke propagande.

Božo Knežević – mladi propagandni as u službi teokratskog mandatara i svetosavlja brzo avanzovao u službi

Božo Knežević je, kako saznaje portal Aktuelno, od priprostog apartčika i interent bota zbog svojih zasluga u širenju prljave propagande protiv crnogorskih patriota i Crne Gore, ali i borbe protiv koalicionih partnera iz DF-a, zaslužio mjesto Krivokapićevog pratioca i postao je osoba koja je zadužena za premijerov imidž na društvenim mrežama.

Osim što se prljavom propagandom  obračunava sa kritičarima vlasti, Knežević prati Krivokapića na većini njegovih poslovnih putovanja. To se može vidjeti na fotografiji iz radne posjete jednom vjerskom objektu kada je premijer Podoljub, po svemu sudeći, dolazio po direktive.

Božo Knežević (lijevo): Poznat kao Podoljubov svetosavski pendrek za bogougodni obračun sa kritičarima

Stoga ne treba da čudi što su portal Aktuelno i Bećirović kao istaknuti patriota i čovjek koji ulaže ogromne napore na očuvanju države i ugroženih državnih interesa na meti subverzivne grupe internet svetosavskih  terorista po nalogu iz vrha teokratsko-izdajničke vlade.

Aktuelno već duže vremena na meti

Treba podsjetiti da je prije Bećirovića i urednik portala Aktueno Balša Knećević bio na meti internet huligana sa stranice ”Bunt Crna Gora” i sa njima povezanim fašističkim online propagandim ispostavama izdajničke vlasti.

Uredniku portala Aktuelno crtali mete

Jasno je da klerofašističke izdajničke snage prijete, kleveću i izmišljaju apsurdno-smiješne laži za osnivača portala Aktuelno i naše uredništvo zbog istine koju iznosimo o kriminalnim radnjama izdajničke vlasti i njihovih nalogodavaca iz  crvkeno-medijske sive zone.

Portal Aktuelno već je pisao kako Srpska pravoslavna crkva i njihov izvršitelj političkih naloga Krivokapić za dobar rezultat koji su ostvarili na izborima 30. avgusta prošle godine veliku zahvalnost duguju propagandnoj mašineriji koja je stala iza njihove izborne liste. Svetosavske političke snage, osim zvanične podrške sada režimskih medija, imale su ogromnu armiju internet propagandista, stotine takozvanih botova koje su po nalogu ljudi iz SPC vršili ”propagandni desant” na društvenim mrežama.

Zbrinuli đecu: Gojkov sin započeo karijeru internet bota, dok sin premijera Krivokapića – Miloš(na slici) vodi knjige u apotekama Holos koje se ilegalno reklamiraju preko ”medijskog ganga”

Ova fašistička tirada internet terorista nastavlja se i sada sa joše većim intenzitetom, a na meti su svi viđeniji Crnogrci, patriote i mediji koji iznose istinu o kriminalno-izdajničkoj vlasti povezanoj sa klerofašističkim krugovima.

Brutalnim napadima internet huligana sa viškom bolesne imaginacije i slobodnog vremena i manjkom intelekta i moralnih skrupula, portal Aktuelno je izložen gotovo svakodnevno. Stoga ćemo sjutra ponovo objaviti tekstove zbog kojih su se osnivač naše medijske kuće i naše uredništvo našli na meti kleveta i bljuvotina plaćenika nove vlasti.

U.P.A.

Najnovije

Zirojević: Vrhunac licemjerstva – za građane vojska, a za Krivokapića i Abazovića ne važe...

Za građane policija i vojska na ulicama, kako bi ih disciplinovala, a za premijera, potpredsjednika Vlade, ministre, poslanike parlamentarne većine, ne važe epidemiološke mjere,...

KCCG: U kritičnom stanju 63 pacijenta

U Kliničkom centru Crne Gore hospitalizovano je 127 pacijenata sa kovid-19 infekcijom, saopšteno je iz najveće zdravstvene ustanove u zemlji. Njih 63 je, kako kažu,...

Novaković: Ukoliko se nešto brzo ne uradi pored epidemije COVID 19, imaćemo i epidemiju...

Sagledavajući sveukupnu situaciju izazvanu pandemijom korona virusa, partija Biram Crnu Goru će na narednoj sjednici Skupštine opštine Bar predložiti da se na svim lokacijama...

Spriječiti zloupotrebu potvrda za službena putovanja

Ministarstvo zdravlja je od Uprave policije i drugih subjekata obaviješteno da se potvrde za službena putovanja zaposlenih zloupotrebljavaju na razne načine, čak i izdavanjem...

Odović tvrdi: Angažovanjem Vojske CG nije povrijeđen Ustav

Raspoređivanjem pripadnika Vojske Crne Gore na ulice crnogorskih gradova nije povrijeđen Ustav i sve je u skladu sa Zakonom o Vojsci Crne Gore da...

Najčitanije

Povezano

Peroviću, Srbija te plaća – poručili iz Beograda

I bogoslovija SPC na Cetinju, kao i ostale bogoslovije van Srbije su na našem državnom budžetu. Nastavnici tih bogoslovija primaju redovne plate iz Republike...

Teroristi nisu vjernici nego kriminalci i tako ih treba tretirati

Teroristi nisu vjernici, nego kriminalci i tako ih treba tretirati, a temelj religije je ljubav prema svima, trpeljivost prema nelagodama i nesuglasicama, a ne...

Na udaru Perović i još četvorica sveštenika: Čistke u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj?

Piše: Vladimir Jovanović Nakon izbora novoga patrijarha i nakon loklnih izbora u Nikšiću, a možda se i dan nakon izbora patrijarha sabor produži i izabere...

DILETANTI Vlada ne umije da odgovori na pitanja portala Aktuelno, pokazali neznanje i netransparentnost!

Rukoljubivi Podoljub Zdravko Krivokapić i njegova vlada dobili su u četvrtak na Cetinju doček i ispraćaj kakav dolikuje izdajničko-teokratskim diletantima koji su dobri jedino...

Komentari

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lovcen
09.01.2021-12:58 12:58

Stara izreka!! Pamti pa vrati nicija nije do zore a nece ni njihova!

Dva Ž
09.01.2021-14:44 14:44

Svi pomenuti, od Flaše do učitelja večernje škole- Gojka, su samo puki izvršioci klerofašističke politike. Iza svega stoje dva najveća mafijaša u CG, Željko i Žarko. Oni i daju naloge Dučeu i Analitičaru koga da hapse od izvornih Crnogoraca. Doće red i na njih za hapšenje kada pade ova bagra. Đoko Orlandić

Supersonic
09.01.2021-15:41 15:41

Svetosavci su Napravli mrezu botova koju vode Nebojsa Kasalica, Strahinja Djordjevic, Milos Pecurica, Vanja Petric i Nikola Pejovic, inace jedne splacinice bez testosterona pokusavju da se ispadnu junaci. Obicni SoyBoys, puni estrogena, Njihov uzor Obilic bi se prevrtao u grobu da vidi kakvi ga “junaci” velicaju.

gagi
09.01.2021-16:46 16:46
Reply to  Supersonic

Supersonic za njih je rijec “splacina” ravna cokoladi,oni su BERSLAGA receno “naucno” tecni zivotinjski izmet”. E od toga nema grdjeg i goreg,ali i kuca im ga daje.

gagi
09.01.2021-16:43 16:43

Sto se tice ova dva Perovica Gojka i J(O)vana tata i sin, su b….. i f….. koji nemaju premca na Cetinju,doduse ovaj mladji tajov bot i ne izlazi u narod,a ovaj stari je smet Katunski kojeg su bratstvo Cuce prosle godine mrsaknuli iz Katunske nahije kada je pokusao da “posrbi”tamosnju crkvu,ali ga bratstvo Cuce izbacise kao guzicu iz brava,no nesrecni ucitelj Gojko misli da je neko i nesto,ali ce ostati sto je i bio NIKO i NISTA. Uzalud Gojko kupis oko sebe “propale sportiste”bivse sofere lopove(a i kuca im ga daje) ciji su sinovi kriminalci i lupezi.,sve ovo znaju dobro… Pročitaj više »

Sekićanin
09.01.2021-18:15 18:15

U Srbiji sin jednog popa, napravio je velike pare, zove se Baka Prase. Za OVO, Gojkovo,predažem da se prozove,Tata Krme!!!

Jelena
09.01.2021-20:01 20:01

Onaj ko je vjeran odan svojoj domovini, je prepoznat pravi Crnogorac. Ovaj Knežević, sin Perovića i Krivokapica su nažalost, skrenuli sa puta , muških vrijednosti, ženski hormoni su im preuzeli um i onu rabotu u sramotu.Aktuelno.me pisane pravom istinom, razotkrivanju, svetosavske izdajnike. Svaka čast, portalu Aktuelno.me. rado vas čitamo!

Jablan
10.01.2021-00:04 00:04

Stari Djed iz Kotora nam nocas prica !!Crna Gora je podijeljena URA Abazovic nas je podijelio doveo expertsku (Srbsku Vladu) Abazovic Hapsi jedino CRNOGORCE bez ikakvog krivicnog postupka ! Sve vise lici na Kosovski scenarijo!! UN- jedino rjesenje ! Srbi mrze Crnogorce vise nego Albance !! Duskova DPS VLADA Najbolja je bila svih nacija prava DEMOKRATSKA Vlada CG ! I Poruku nam dade Gradjani CG Moramo se postovati pomiriti i nedati nikom da nas posvadja mir je najvece Bogastvo !