Subota, 3 Juna, 2023
Rubrika:

Sjutra u 18 casova na Trgu nezavisnosti i pomozimo Sanji Pešalj iz Budve!

Ovakva zdravstvena situacija otežava njeno normalno funkcionisanje. Problem bi mogao biti rješen transplatacijom bubrega za koju je potrebno obezbjediti 90000 eura, kaže se u saopštenje grupe građana u vezi sa humanitarnom akcijom kojom žele pomoći Sanji Pešalj da prikupi novac za transplataciju bubrega

Pomozimo Sanji Pešalj iz Budve, majki troje djece, koja već dvije godine ide na hemodijalizu. Svakog drugog dana.

Ovakva zdravstvena situacija otežava njeno normalno funkcionisanje. Problem bi mogao biti rješen transplatacijom bubrega za koju je potrebno obezbjediti 90000 eura, kaže se u saopštenje grupe građana u vezi sa humanitarnom akcijom kojom žele pomoći Sanji Pešalj da prikupi novac za transplataciju bubrega.

”Pozivamo građane da pokažu solidanost i podrže Sanjinu bitku za normalan i neometan život. Grupe građana će u narednom periodu organizovati niz akcija u nekoliko gradova da bi se prikupila potrebna sredstva. Ovim putem pozivamo sve medijske kuće da se pruže podršku prilikom prikupljanja sredstava. Solidarnost je nejvrednija tekovina naših zajednica. Pruži ruku, podrži život! Moto je ove inicijative. Pridružite nam se 27.05.2021. u 18 casova na Trgu nezavisnosti u Podgorici! Događaj će otvoriti grupa djevojčica sa izvedbom kojom su osvojile drugo mjesto na nacionalnom plesnom takmičenju, ispred plesnog kluba ,Sonrisa’ koji je na ovaj način podržao aktivnost. Osim ovoga planirane su kreativne aktivnosti za najmlađe.Radujemo se śutrašenjem druženju na trgu – PRUŽI RUKU, PODŽI ŽIVOT!”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve