Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Sjutra novi protesti penzionera u Bijelom Polju

Na protestima će se ukazati, na sve probleme sa kojim se susreću penzioneri u Crnoj Gori i na sjeveru

Organizacioni odbor protesta penzionera je danas pozvao sve penzionere i građane posebno iz Bijelog Polja, da sjutra svi izađu u 12 sati ispred Opštine Bijelo Polje, gdje se organizuju treći protesti penzionera.

“Na protestima će se ukazati, na sve probleme sa kojim se susreću penzioneri u Crnoj Gori i na sjeveru”, navodi se u saopštenju.

Penzioneri sa sjevera u svom obraćanju navode, da penzioneri u Crnoj Gori sada kada se nalaze u najtežoj situaciji, gdje preko šezdeset hiljada penzionera gladuje, moraju biti složni i svi zajedno rame uz rame se boriti za ono što im pripada, kao i za svoje dostojanstvo, a ne milostinju i status socijalno ugroženih.

,,Ne smijemo da ćutimo, dolazi još gore vrijeme po penzionere, ako budemo ćutali, ugrozit ćemo i naše živote, a i porodice sa kojim živimo, zato sjutra u 12h svi zajedno ispred Opštine Bijelo Polje, gdje ćemo pored novih zahtjeva najaviti i najveće masovne proteste penzionera koji će se održati u Podgorici, navodi se na kraju saopštenja penzionera sa sjevera Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
13.07.2022-14:20 14:20

Doci ce Milo da ih podrzi, tako se prica….