Atraktivne i popularne destinacije poput Crne Gore decenijama privlače brojne turiste, a posebno je naša država popularna među onima koji spadaju u kategoriju VIP gostiju. VIP  gosti da bi uživali i trošili svoj novac na nekoj destinaciji moraju da imaju servis kakav postoji u mondenskim ljetovalištima ili destinacijama. U Porto Montengro posluje kompanija CVS VIP concierge service koja zauzima lidersku poziciju u svoj djelatnosti u Crnoj Gori, ali i šire.

foto Instragram.com/montenegro_vip_concierge

VIP concierge service svojim klijentima organizuje iznamljivanje helikoptera i drugih letjelica, super jahti i plovila, ali i priprema zabave na vrlo kreativan i originalan način.

foto Instragram.com/montenegro_vip_concierge

Kompanija je zbog svoje pouzdanosti i načina na koji posluje postala čuvena među profesionalcima iz te oblasti zbog čega je praktično nemoguće zamisliti bilo koji veći ili zvučniji event, a da iza njega stoji potpis kompanije VIP concierge service.

Posebno se kod kompanije ističe i brzina organizacije na vrhunskom nivou, tako da ukoliko neko poželi sa aerodroma Tivat do Dubrovnika može se doći vrlo brzo za svega 15 minuta.

Posebna draž u ovoj priči što iza ovog uspješnog biznisa stoji jedna dama. Osnivač i izvršna direktorica VIP concierge service je lijepa i atraktivna Tijana Milinković.

Tijana Milinković na svom radnom mjestu

O Tijani ćete čitati više sjutra na našem portalu.

foto Instagram.com/tijana_milankova

 

U nastavku pogledajte par videa sa stranice Montenegro_VIP_concierge

View this post on Instagram

New Porto Montenegro heliport! First landing!

A post shared by VIP Concierge Service (@montenegro_vip_concierge) on

 

 

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments