Glavni odbor Sindikata Uprave Crne Gore uputio je podršku Nacionalnom koordinacionom tijelu u donošenju i realizaciji mjera radi suzbijanja epidemije.

foto RTV Budva

Kako je saopšteno iz Sindikata Uprave, nakon rasprave o aktuelnim pitanjima koja se tiču zarada zaposlenih u Javnoj i Lokalnoj upravi i rješavanju stambenih pitanja, Glavni odbor SUCG u nastaloj situaciji izazvanoj koronavirusom “daje prioritet i podršku Nacionalnom koordinacionom tijelu u donošenju i realizaciji mjera radi suzbijanja epidemije, a sve u cilju zaštite zdravlja i života građana Crne Gore”.

– Glavni odbor Sindikata Uprave Crne Gore, takođe daje podršku i Vladi Crne Gore u sprovođenju paketa ekonomskih mjera radi ozdravljenja privrede, a samim tim i stvaranja ambijenta za poboljšanje uslova života narušenih pojavom Corona virusa. Takođe, povodom nastalih dešavanja u opštini Budva, koja su eskalirala širom Crne Gore, Sindikalna organizacija Uprave carina kao sastavni dio bezbjedonosnih struktura Vlade i države Crne Gore, pridružuje se Sindikatu Uprave policije u podršci pripadnicima Uprave policije angažovanim ovih dana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima na očuvanju javnog reda i mira, kao i zaštiti objekata od opštinskog i državnog značaja, kako u opštini Budva tako i svuda u Crnoj Gori. Stoga smatramo da svaki atak na policijskog kao i svakog službenika, koji obavlja svoje radne zadatke savjesno i odgovorno, ujedno i atak na institucije sistema Crne Gore – saopšteno je iz Sindikata Uprave.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve