Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Savjet roditelja JPU ”Dragan Kovačević” iz Nikšića zahvalio predstavnicima EPCG na donaciji

Nadaju se da je ovo početak aktivnosti kojima ćemo svi zajedno učiniti da našoj djeci u predškolskim ustanovama boravak bude bolji, kvalitetniji i sadržajniji

Savjet roditelja JPU ,,Dragan Kovačević” iz Nikšića ovom prilikom želi izraziti veliku zahvalnost Elektroprivredi Crne Gore, predsjedniku i odboru direktora, kao i izvršnom direktoru na mogućnosti da djeci u vaspitnoj jedinici ,,Bistrica” i vaspitnoj jedinici ,,Kuća Mašte” omogućimo bolji i kvalitetniji boravak, rekao je član Upravnog odbora JPU u ime savjeta roditelja Mirko Pavićević.

Naime, Pavićević je saopštio da su se kao Savjet roditelja a uz prethodnu inicijativu i saglasnost uprave “obratili EPCG sa zahtjevom za donaciju a sve u cilju obezbjeđivanja sredstava za kupovinu klima uređaja potrebnih za grijanje u pomenutim vaspitnim jedinicama”.

“Jasno je da u ovom vremenu ustanova nije bila u stanju da sama obezbijedi jaču jedinicu za grijanje prostorije velike kvadrature. Shodno tome, uz saglasnost uprave, savjet roditelja se obratio a zatim im je i odobrena donacija u vidu dvije klima jedinice”, naveli su u saopštenju.

Pavićević se zahvalio predstavnicima EPCG na odobrenoj donaciji.

“Koristim priliku da izrazim uvjeravanje da će roditelji u što većem broju da se aktivno uključe u rješavanje problema vaspitnih jedinica, kako bi zajedno sa upravom vrtića riješili probleme koji već duže vremena opterećuju predškolske ustanove u našem gradu. Takođe, želim da saopštim lijepe vijesti vezano za predškolske ustanove, prije svega radi se o sanaciji objekta vaspitne jedinice ,,Sunce” u Humcima, koja je opet inicirana od strane savjeta a podržana od Ministarstva prosvjete, ali i najavu istog ministarstva da ćemo u sljedećoj godini imati izgradnju nove vaspitne jedince. Shodno svemu navedenom vjerujemo da ćemo zajedno sa direktoricom i zaposlenima u ustanovi imati čime da se pohvalimo u budućnosti”, kazao je član UO JPU u ime savjeta roditelja Mirko Pavićević.

Nadaju se da je ovo početak aktivnosti kojima ćemo svi zajedno učiniti da našoj djeci u predškolskim ustanovama boravak bude bolji, kvalitetniji i sadržajniji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve