Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Saobraćajnom kontrolom vozača u Kotoru pronađen kokain

Kotorska policija je kod G. P. (25) iz Danilovgrada pronašla 12 manjih pakovanja kokaina

Vršeći saobraćajne kontrole na magistralnom putu Budva – Kotor, kotorska policija je kod G. P. (25) iz Danilovgrada pronašla 12 manjih pakovanja kokaina.

“Vršeći redovne planske aktivnosti na kontroli učesnika u saobraćaju, policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su na magistralnom putu Budva – Kotor, u mjestu Škaljari, kontrolisali  G.P. (25) iz Danilovgrada”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je G.P.  vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,10 g/kg.

“Nakon alkotestiranja izvršen je pregled vozila kojim je G.P. upravljao i pronađeno je 12 manjih pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je kokain”, kazali su iz UP.

Sa događajem, kako se navodi, je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo.

“G.P. je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima”, naveli su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve