Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Sa Cetinja poručeno: Pohlepa i njene sluge ne mogu biti pobjednici!

Pred zgradom bivšega Ruskog poslanstva na Cetinju otpjevana je himna Ukrajine koju su okupljeni građani pozdravili aplauzom, zatim minutom ćutanja odali počast svim ukrajinskim žrtvama u ratu

Osmog mjeseca ruske agresije na Ukrajinu građanke i građani Cetinja su još jednom protestnom šetnjom pružili podršku herojskom ukrajinskom narodu u njihovoj borbi za slobodu.

Glavna poruka s protesta glasila je: “Pohlepa i njene sluge ne mogu biti pobiednici!”, dok su se mogle viđeti i druge poruke vezane za društveno-političku situaciju u Crnoj Gori: “Ne brinite, biće gore”, “Gradonačelniče, danas je protest!”, “Opšti potop nije uspio, ostao je čovjek”.


Pred zgradom bivšega Ruskog poslanstva na Cetinju otpjevana je himna Ukrajine koju su okupljeni građani pozdravili aplauzom, zatim minutom ćutanja odali počast svim ukrajinskim žrtvama u ratu.

Takođe, građanke i građani Cetinja nosili su i transparente s prethodnih okupljanja: “Azrin Balkan, ne Otvoreni Balkan”, “Volodimire Zelenski ne dajte se paśim sinovima”, “SPC=KGB”, “Ruski prsti su duboko u gaćicama crnogorske vlasti”, “Kyiv calling”, “Do not allow yourself to normalize the war”, Dritanova Vlada = rezervni sastav Sedmog Bataljona” i druge.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
24.10.2022-23:48 23:48

Bravo Cetinjani…Volim Vas!

Gavroni
25.10.2022-04:41 04:41

Živio Putin.Živjela velika Rusija.

BobZekovic
25.10.2022-08:51 08:51
Reply to  Gavroni

Ti si gavrane puka i pošašavio. i U svom ludilu pobio bi cijelo čovječanstvo, kao što to rade fašista Putin i fašistička Rusija.

BobZekovic
25.10.2022-08:51 08:51

CETIN JE SVJETSKA PRIJESTONICA BORBE ZA SLOBODU I LJUDSKOST ČOVJEČANSTVA.