Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Rožajcu zadržavanje do 72 sata: Osumnjičen da je udario suprugu nogom u lice, a zatim u stomak i nogu

Rožajac F.H. je osumnjičen da je juče u porodičnoj kući nogom udario suprugu nogom u lice i u predjelu stomaka i desne noge

Rožajcu F.H. određeno je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede supruzi. On je, kako je saopšteno iz Osnovnog tužilaštva u Rožajama, nogom udario suprugu u lice, a zatim i u predjelu stomaka i noge.

“Po nalogu rukovodioca Osnovnog državnog tužilaštva u Rožajama Aldina Kalača, službenici Uprave policije – OB Rožaje su lišili slobode osumnjičenog F.H iz Rožaja, zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici učinjenog na štetu svoje supruge F.H iz Rožaja. Nakon saslušanja u tužilaštvu osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 72 h, od časa lišenja slobode”, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Rožajama.

Rožajac F.H. je osumnjičen da je juče u porodičnoj kući nogom udario suprugu nogom u lice i u predjelu stomaka i desne noge.

“Iz krivične prijave Uprave policije – OB Rožaje, i priloženih dokaza, proizilazi osnovana sumnja da je osumnjičeni F.H iz Rožaja, dana 25.01.2023.godine, oko 22,30 h, u svojoj porodičnoj kući u Rožajama, primjenom grubog nasilja narušio tjelesni integritet supruge F.H na način što je nogom udario u predjelu desne strane lice – jagodice, a zatim i u predjelu stomaka i desne noge, kojom prilikom je oštećena zadobila tjelesne povrede”, naveli su iz rožajskog tužilaštva.

Postupak izviđaja je, kako su naveli, u toku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve