Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Rosijska Gazeta: Skriveni biseri crnogorske obale

Čitaoci u Rusiji će kroz specijalni dodatak na osam strana moći da se upoznaju sa ponudom primorskog regiona Crne Gore s akcentom na plaže i hotele

U današnjem izdanju uglednog ruskog dnevnog lista Rosijska gazeta, objavljen je specijalni turistički dodatak o Crnoj Gori pod naslovom „Skriveni biseri crnogorske obale“.

Čitaoci u Rusiji će kroz specijalni dodatak na osam strana moći da se upoznaju sa ponudom primorskog regiona Crne Gore s akcentom na plaže i hotele.

Kako se navodi u tekstu Crna Gora se može pohvaliti jednom od najljepših obala Evrope, a čitaocima se preporučuju plaže Jaz, Mogren, Velika plaža, Dobreč, Bečići, poluostrvo Sveti Stefan i dr.

“Crnogorska obala duga 293 kilometra, sa 73 kilometra plaža koje se prostiru na 117 lokacija, nudi širok izbor, od izolovanih intimnih plaža do porodičnih rizorta, od spektakularnih pješčanih plaža do neobičnih kamenitih špilja, do kojih se može doći samo čamcem. Jednu stvar imaju zajedničku a to je kristalno čista voda Jadranskog mora”, piše u tekstu.

U specijalnom dodatku može se naći i aktuelna turistička ponuda Budve, Herceg Novog, Tivta, Bara i Ulcinja kao i hotela Lazure, Falkensteiner i turističkog rizorta Portonovi u Kumboru. Čitaoci se u turističkom dodatku mogu informisati i o aktuelnim avio-linijama na relaciji Rusija-Crna Gora.

Specijalni turistički dodatak o Crnoj Gori izašao je u tiražu od 150 000 primjeraka, a elektronska verzija dodatka može se naći na portalu www.rg.ru koji bilježi posjetu od preko 13 miliona čitalaca u prosjeku nedjeljno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve