Nedjelja, 5 Februara, 2023
Rubrika:

Ronioci sjutra nastavljaju potragu za nestalim dječakom

Spasilačke ekipe sjutra će nastaviti potragu za dječakom koji se nalazio u automobilu koji je u petak sletio u rijeku Taru

Spasilačke ekipe sjutra će nastaviti potragu za dječakom koji se nalazio u automobilu koji je u petak sletio u rijeku Taru.

Juče je u kanjonu, na tri kilometra od mjesta udesa, pronađeno tijelo njegove sestre.

Podjsećamo, prilikom slijetanja automobila na putu Đurđevića Tara -Žabljak, poginula je njihova majka koja je upravljala automobilom, dok je treće dijete koje se takođe nalazilo u vozilu spašeno i u stabilnom je zdravstvenom stanju.

Dobrovoljci koji žele da su uključe u potragu za dječakom mogu danas u devet sati doći na polazište splavova, koje se nalazi dva kilometra od mosta na Tari (iz pravca Mojkovca prema Đurđevića Tari). Pretraživaće se teren od mjesta nesreće pa do Žugića Luke.

I pripadnici Vojske Crne Gore i specijalizivane jedinice pomoći će danas na terenu civilnim službama u potrazi nakon teške tragedije koja se dogodila, kada je vozilo u kojoj se nalazila majka sa troje djece sletjelo kanjon Tare.

Direktor Regionalnog ronilačkog centra za podvodno deminiranje i obuku ronilaca – RCUD Vesko Mijajlović kazao je juče CdM-u da veliki problem u potrazi predstavlja zamućena rijeka Tara.

Apeluje na građevinske firme koje obavljaju radove uzvodno na Tari da prekinu aktivnosti- da ne zamućuju rijeku jer smanjuju vidljivost.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodika prije tri dana poginula je majka, dvadesetsedmogodišnja Jelena Vuković. Do nesreće je došlo nakon što je automobil iz, za sada neutvrđenih razloga, sletio u kanjon.

Jedno od troje djece koja su se nalazila u vozilu izvučeno je iz provalije sa povredama i prevezeno u bolnicu.

Smrskano vozilo je izvučeno iz kanjona rijeke.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve