Nedjelja, 1 Oktobra, 2023
Rubrika:

Romski savjet: Prihvatamo izvinjenje CKM, zajednički smo ispravili grešku

Uspjeli smo da zajednički ispravimo grešku i obezbjedimo Romsku nošnju. CKM je do sada imala sjajnu saradnju sa Romskim savjetom, u najkraćem vremenu očekujemo sastanak sa Predsjednikom Aleksandrom Damjanovićem. Romski savjet će uvjek baštiniti sjajne odnose sa svima koji istinski žele da doprinesu položaju RE zajednice, navodi se u saopštenju

Romski savjet kao krovna institucija RE zajednice u Crnoj Gori prihvata izvinjenje NVO Crnogorska kulturna mreža i zahvaljuje se na blagovremenoj reakciji i prihvatanju njihove argumentacije.

-Uspjeli smo da zajednički ispravimo grešku i obezbjedimo Romsku nošnju. CKM je do sada imala sjajnu saradnju sa Romskim savjetom, u najkraćem vremenu očekujemo sastanak sa Predsjednikom Aleksandrom Damjanovićem. Romski savjet će uvjek baštiniti sjajne odnose sa svima koji istinski žele da doprinesu položaju RE zajednice. U budućnosti ćemo se truditi da više radimo na prezentaciji i afirmaciji Romske kulture i tradicije. Veoma je važno uključivanje Roma u svim društveno odgovornim akcijama – navodi predsjednik Romskog savjeta Mensur Šaljaj.

“>

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve