REPLIKA: Nedjelja koja je stala u jedno obično “mrš”

Kao sublimaciju događaja, odbjegli biznismen Duško Knežević, od svih svojih prijetećih kombinacija prodaje magle, završio je ovonedjeljni angažman u audio verziji zavrijedivši tek jedno obično – “mrš"

za aktuelno.me

piše Željko Vukmirović

Prvo je Andrija Mandić u Skupštini insistirao na prodaji aritkla prema kojem u Crnoj Gori tokom Drugog svjetskog rata nije bilo saradnika sa fašističkim okupatorom. Onda je uz to trebao da proda i prigodno tužnu storiju o tome kako je to, u stvari, bio samo sukob onih koji su bili za zajedničku državu i onih koji su za „ovu“, kako se zove, Crnu Goru.

Mada, nije baš jasno šta sve Mandić pokušava da proda uoči izricanja presude za pokušaj terorizma. Iako, ruku na srce, sagledavajući njegov sveukupan učinak, ionako se do sada toliko naprodavao raznih priča da slabo što može da zaradi ovih dana.

Drugi menadžer, Ranko Krivokapić, za ovu nedjelju je pokušao da proda zahtjev za smjenu gradonačelnika Kotora Vladimira Jokića. Svakako, uz postojanje rezervnog plana sa Demokratama. On, pak, za razliku od Mandića, ima veće šanse da nesmetano nastavi da unovčava svoju saradnju sa prosrpskim partijama. I kudikamo se može smatrati daleko uspješnijim od Mandića.

Za kraj, kao sublimaciju događaja, odbjegli biznismen Duško Knežević, od svih svojih prijetećih kombinacija prodaje magle, završio je ovonedjeljni angažman u audio verziji zavrijedivši tek jedno obično – “mrš”.

A tome već nema što da se doda. Niti oduzme.

Komentari

avatar