REPLIKA: Ljetnji pazar

A onda se još u cijelu priču upetljaju društvene mreže. I sin velikog borca za Crnu Goru koji je u Budvu doveo najaktivnijeg srpskog poslanika da glumata Crnogorca i dogovori par poslova (moračka boranija po umanjenoj cijeni od 1.20 se svakako računa – nap.a) objavljuje dramatičan post uz riječi “ako sve partije i njihovi lideri u Crnoj Gori ne iskoriste i prepoznaju ovaj trenutak i udruže se zajedno protiv DPS i Demokratskog fronta i pošalju ih u istoriju, čeka nas novih 30 godina pljačke…”

piše: Željko Vukmirović

Ljetnji pazar još nije utvrđen.

A Budvanska smijurija naočigled cijele Crne Gore svakog časa dobija svoje nove stranice.

Dragan Ivančević Purko

Tek, narod u Crnoj Gori ima pred sobom eklatantan primjer kako se završavaju poslovi kada minorne koalicione partije krenu da naplaćuju učešće u vlasti. Pa, da vidiš kako boli…

A onda im se još i glavni menadžer Budve, baš onaj koji je prije par godina uoči proslave crnogorskog Dana nezavisnosti istakao srpsku zastavu od osam metara, postarao da uputi izvinjenje, uz napomenu da je dogovor moguć.

Kao na pijaci. Znate već ono “jel’ može ova moračka boranija što košta dva eura da se pogodimo za euro i 20, pa ćemo prelomimo na krompiru, spustiću ti najviše što mogu?”.

foto Facebook.com/Crna Gora Transparetno

A onda se još u cijelu priču upetljaju društvene mreže. I sin velikog borca za Crnu Goru koji je u Budvu doveo najaktivnijeg srpskog poslanika da glumata Crnogorca i dogovori par poslova (moračka boranija po umanjenoj cijeni od 1.20 se svakako računa – nap.a) objavljuje dramatičan post uz riječi “ako sve partije i njihovi lideri u Crnoj Gori ne iskoriste i prepoznaju ovaj trenutak i udruže se zajedno protiv DPS i Demokratskog fronta i pošalju ih u istoriju, čeka nas novih 30 godina pljačke…”.

Objava sina Dragana Ivančevića na društvenim mrežama

Samo što se onda javila osoba, imenom i prezimenom, pa pitala:

“Nije ti smetao DF kad ti je otac uzeo od Carevića 500 hiljada eura za plažu Ploče?”

Nego, biće da je plažni bar – “is open”.

Ljetnji pazar još nije utvrđen.

Objava sina Dragana Ivančevića na društvenim mrežama

 

Komentari

avatar