Policija je u Baru, Ulcinju i Rožajama rasvijetlila više krađi i uhapsila četiri osobe.

“Baranin V.R. (33) je uhapšen zbog sumnje da je provaljivao u kuće rođaka. Za dva krivična djela krađa policijski službenici su podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog E.Dž. (17).  On je na autobuskoj stanici krao torbe sa novcem i ličnim stvarima”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Ulcinjska policija uhapsila je D.V. (58) iz Albanije zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na naročito drzak način.

“On je tokom aprila pokrao šest osoba, tako što je ulazio u porodične kuće i jedan automobil odakle je krao zlato, ručne satove, motornu testeru, lična dokumenta, novac i bankovne kartice. Policija je pronašla dio ukradenih stvari koji će biti vraćeni vlasnicima”, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje uhapsili su maljoljetnike D.H. (16) i H.H. (15), oba iz Rožaja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju.

“Oni su, obili vrata jednog restorana i pokušali iz apata namjenjenog za igre na sreću da ukradu novac, u čemu su ih spriječili policajci. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedena nadležnom tužiocu zbog sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve