Četvrtak, 28 Septembra, 2023
Rubrika:

Raspisan oglas za prijem 70 novih vojnika

Oglas je otvoren do 25. aprila

Ministarstvo odbrane objavilo je oglas za prijem 70 osoba u Vojsci Crne Gore u svojstvu vojnika/vojnikinja po ugovoru na određeno vrijeme, i to na period od godinu dana.

“Za 18 formacijskih mjesta, službovanje je u Pješadijskom bataljonu u Pljevljima, a za ostale u Danilovgradu, od čega 49 u Pješadijskom bataljonu, a tri u Bataljonu za podršku”, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Najbrojniji na listi traženih zanimanja su strijelci, odnosno strijelkinje, za Pješadijski bataljon u Danilovgradu, sa ukupno 44 predviđena formacijska mjesta.

“Zainteresovane osobe moraju biti crnogorski državljani, bez državljanstva druge države, ne smiju biti mlađe od 18, niti starije od 25 godina na dan podnošenja prijave”, kazali su iz policije.

Za osobe koje budu ispunjavale opšte i posebne uslove oglasa, Ministarstvo odbrane oranizovaće provjeru zdravstvene, fizičke i psihološke sposobnosti, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Izabrane osobe potpisuju ugovor sa Ministarstvom odbrane u trajanju od godinu dana, sa mogućnošću produženja ugovora na period od dodatne tri godine.

Tekst oglasa, gdje su detaljno navedeni svi opšti i posebni uslovi, potrebna dokumentacija, kao i način prijavljivanja na oglas, nalazi se na linku:
https://www.gov.me/clanak/javni-oglas-za-prijem-70-lica-u-sluzbu-u-vojsci-crne-gore-2

Više informacija može se dobiti i putem telefona, broj 020 483 417, radnim danima od 9 do 14 časova.

Oglas je otvoren do 25. aprila.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve