Nikšićanin Ranko Radulović, koji se u policijskim evidencijama vodi kao bezbjednosno interesantna osoba, lakše je povrijeđen kada ga je jutros u zatvoru uboo pritvorenik Nikola Drecun, navodno blizak kavačkom klanu.

Ranko Radulović

Kako je CdM-u kazao izvor iz bolnice, Raduloviću nijesu povrijeđeni vitalni organi, a ubrzo će biti vraćen u zatvor.

Iz UIKS-a je objašnjeno kako je došlo do incidenta.

“Dana 3.juna, oko 10,20 časova u organizacionoj jedinici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Istražni zatvor Podgorica, na otvorenom prostoru namijenjenom za boravak i rekreaciju pritvorenih lica, došlo je do incidenta između Nemanje Drecuna i Ranka Radulovića, tako što je Drecun fizički napao Radulovića, kojom prilikom mu je oštrim predmetom nanio tjelesne povrede, u vidu ubodnih rana”, navode u UIKS.

Radulović je odmah nakon ranjavanja transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore.

“Pritvorenik Ranko Radulović je odmah nakon incidenta pregledan od strane zatvorskog ljekara i sproveden u KCCG, radi dalje medicinske opservacije. O navedenom događaju Uprava za izvršenje krivičnih sankcija je bez odlaganja obavijestila Upravu policije – OB Danilovgrad, u cilju preduzimanja radnji i mjera iz okvira njihove nadležnosti”, saopšteno je iz UIKS-a.

Iz policije je CdM-u saopšteno da zajedno sa tužilaštvom sprovode istragu.

Podsjećamo, Radulović se nalazi u zatvoru zbog sumnje da je zajedno sa još nekoliko osoba pripremao likvidacije bivših i sadašnjih policijskih službenika Zorana Lazovića, Duška Golubovića i Duška Koprivice, njegovog sina Strahinje Koprivice i navodnih članova “kavačkog klana” Darka Janjića, Radovana Mujovića i braće Nikole i Vladimira Banićevića, kao i glavnog Specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog sina.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve