Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Raičević sa barskim vatrogascima: Za vas nema izgubljenih bitaka

Raičević je izrazio uputio zahvalnost za sve borbe koje su vodili ove sezone, od požara sa kojima su se uspješno izborili pa do posljednjeg, spašavanja života dvojice turista u planinama iznad Bara pod veoma teškim uslovima

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je danas predstavnike Službe zaštite i spašavanja koji su svojim angažmanom prevazišli sva očekivanja i potvrdili visok stepen posvećenosti.

Raičević je izrazio uputio zahvalnost za sve borbe koje su vodili ove sezone, od požara sa kojima su se uspješno izborili pa do posljednjeg, spašavanja života dvojice turista u planinama iznad Bara pod veoma teškim uslovima.

“Za vas nema izgubljenih bitaka. U vašem poslu posvećenost je na prvom mjestu i nikada nema predaje, što nam vi svaki put i dokazujete” kazao je Raičević. “Ove godine pružili ste maksimalan odgovor na sve izazove i potvrdili da Bar ima sjajnu Službu zaštite ali i sjajne ljude u ovoj Službi, kroz sve sa čime ste se suočavali, a nerijetko su to neočekivane situacije koje izlaze i iz domena vaših nadležnosti”, kazao je Raičević.

Ispred Službe zaštite i spašavanja, njen načelnik Darko VidakovićAco Vulević i Dragan Radanović, zahvalili su se Raičeviću što lokalna uprava u kontinuitetu prepoznaje njihove napore i ostaje podrška njihovom radu.

“Oni su iskazali zajedničko uvjerenje da će obostrano raditi na dodatnom unapređenju uslova rada ove Službe u narednom periodu u najboljem interesu građana Bara i cjelokupne lokalne zajednice”, zaključuju iz Opštine Bar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve