Predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević, obišao je rekonstruisanu Rutačku ulicu u naselju Rutke u Sutomoru u čiju rekonstrukciju je uloženo 48.000 eura. On je obišao i Čanj, gdje je sa mještanima razgovarao o planiranim aktivnostima za ulaganja u tom naselju.

“Predstavlja veliko zadovoljstvo što smo danas u prilici da sa sugrađanima iz mjesne zajednice Spič-Sutomore, nakon sedam dana koliko su trajali radovi, obiđemo rekonstruisanu Rutačku ulicu u dužini od 800m čija je vrijednost iznosila 48.000 eura ”, rekao je Raičević.

On je podsjetio da su ti radovi nastavak aktivnosti koje je Opština realizovala nakon što je 2017. izgradila kanalizacionu mrežu u ovom naselju.

“Ovim potvrđujemo jasnu posvećenost da zajedničkim djelovanjem sa Odborom mjesne zajednice koji je formiran prije nepunih osam mjeseci, idemo dalje u pravcu realizacije svih prioritetnih projekata koje Odbor kandiduje prema Opštini Bar“, kazao je predsjednik Opštine Bar.

Osim rekonstrukcije Rutačke ulice, ranije je izvršena sanacija oštećenja na saobraćajnicama u blizini Osnovne škole “Kekec”, kao i na saobraćajnici u naselju Brca, na raskrsnici tri ulice – Talićke, Izvorske i Svetog Andrije.

“Raduje dobra saradnja Odbora mjesne zajednice i mještana, koji su u mjesnoj zajednici prepoznali instituciju koja je tu da zastupa njihove interese”, zaključio je Raičević.

Predsjednik mjesne zajednice Spič-Sutomore, Frano Vuksanović, naglasio je da je rekonstrukcija Rutačke ulice dokaz dobre saradnje mjesne zajednice, Opštine i mještana ovog dijela naselja Rutke.

Mještanin Rutačke ulice, Blažo Vojvodić, istakao je zadovoljstvo izvedenim radovima i značaj rekonstrukcije ove saobraćajnice za naselje Rutke i njegove brojne stanovnike.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve